پیامک های فیلتر شده

اگر قبلا از پنل پیامکی استفاده کرده باشید می‌دانید که برخی از پیامک‌ها ممکن است به دلیل وجود کلماتی فیلتر شوند و به دست مخاطبان شما نرسند. این کلمات در بخش پیامک های فیلتر شده در پنل کاربری ملی پیامک قابل مشاهده است. در این مقاله قصد داریم نحوه استفاده از این بخش پنل کاربری را آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

پیامک های فیلتر شده چیست؟

سامانه‌های پیامکی قوانین و مقررات خاص خود را دارند و تمامی افرادی که در ملی پیامک ثبت‌نام می‌کنند باید این قوانین و مقررات را دنبال و از آن‌ها پیروی کنند. البته اینکه چه کلماتی فیلتر می‌شوند، از سمت اپراتورها کنترل می‌شوند و به ملی پیامک ارتباط ندارند. اما ممکن است شما در متن پیامک خود کلماتی به کار ببرید که باعث شوند اس ام اس به دست افراد نرسد. پیشنهاد می‌کنیم سری به قوانین و مقررات پنل پیامکی بزنید.

در برخی مواقع این کلمات به خودی خود فیلتر می‌شوند و مشکل دارند و در بعضی مواقع دیگر از به‌هم چسبیدن حروف پیامک، یک کلمه فیلتر شده سهوا ایجاد می‌شود. پیامک‌هایی که در متن آن‌ها این کلمات وجود دارد به نام پیامک های فیلتر شده شناخته می‌شوند و در ماژولی به همین اسم می‌توان آن‌ها را مشاهده کرد.

برای مثال، کلمه «قرعه کشی» فیلتر است ولی با ارائه مجوز می‌توانید آن را رفع فیلتر کنید. در مثالی دیگر، کلمه «دیوار» که نام یک برند مطرح در زمینه درج آگهی است، فیلتر است ولی ممکن است در عبارت «بسته بندی و ارسال» ظاهر شده و باعث فیلتر شدن پیامک شما گردد که در این حالت، توسط اپراتور رفع فیلتر می‌گردد.

کاربرد پیامک های فیلتر شده

اپراتورهای پیامکی برای حفظ امنیت مشترکین و البته جلوگیری از فیشینگ، موضوعاتی ممنوعه تعریف کرده‌اند. این قوانین شاید در ابتدا کمی سخت‌گیرانه به نظر برسند. اما هدف آن‌ها پایداری خطوط پیامکی و راحتی کار کاربران سامانه‌های پیامکی و افرادی است که این اس ام اس‌ها را دریافت می‌کنند.

آموزش: چگونه پیامک های فیلتر شده را مشاهده کنیم؟

برای استفاده از این مازول ابتدا باید وارد پنل کاربری خود در ملی پیامک شوید. سپس از صفحه نخست، روی «ارسال» کلیک کنید تا زیر منو برایتان باز شود. از این زیر منو، روی گزینه «پیامک‌های فیلتر شده» کلیک کنید.

پیامک های فیلتر شده در پنل کاربری

شکل 1- پیامک های فیلتر شده در پنل کاربری

جستجو

پس از اینکه وارد صفحه فیلتر شده‌ها رفتید، یک دکمه خاکستری رنگ به نام «جستجو» می‌بینید. با کلیک روی این دکمه یک باکس جستجوی پیشرفته برایتان باز می‌شود. در این باکس می‌توانید با تنظیم فیلدهای گوناگون، پیامکی که برایتان فیلتر شده را جستجو کنید.

وضعیت ارسال

در این قسمت می‌توانید مشخص کنید پیامک شما در چه وضعیتی باشد. وضعیت ارسال شامل موارد زیر می‌شود:

  • منتظر بررسی
  • منتظر ارسال
  • در حال ارسال
  • ارسال شده
  • ارسال نشده
  • ملاحظه شد
  • ملاحظه و رفع فیلتر شد
  • انصراف از ارسال
  • تایید نشده
  • نیاز به ارسال مدرک

اگر وضعیت ارسال را روی «همه» بگذارید، تمام دسته‌بندی‌های بالا را جستجو می‌کند.

وضعیت ارسال

شکل 2- وضعیت ارسال

نوع

در این قسمت از جستجوی پیشرفته می‌تواندی مشخص کنید پیامکی که دارای کلمکات فیلتر شده بوده، چه نوعی از پیامک بوده است. این دسته‌بندی‌ها عبارتند از:

  • ارسال تکی یا وبسرویس
  • ارسال انبوه یا منطقه‌ای
  • ارسال تدریجی
  • ارسال انبوه پیام صوتی
  • ارسال پیام صوتی خودکار

درست مانند «وضعیت ارسال» اگر در فیلد «نوع» گزینه آخر یعنی «همه» را انتخاب کنید، تمام دسته‌بندی‌های گفته شده را برایتان جستجو می‌کند.

نوع پیامک

شکل 3- نوع پیامک

کلیدواژه

در این فیلد باید یک کلیدواژه را برای جستجو بنویسید. این کلیدواژه می‌تواند کد ارسال باشد تا جستجو دقیق‌تری داشته باشید. زیرا کد ارسال برای هر بار که پیامک ارسال می‌کنید، یکتا و منحصر‌به‌فرد است و با جستجوی کد ارسال، به نتیجه دقیقی می‌رسید.

از تاریخ و تا تاریخ

با تنظیم این دو فیلد، می‌توانید پیامک‌ها را در یک بازه زمانی مشخص جستجو کنید. برای تنظیم تاریخ می‌تواندی یا تاریخ را به صورت دستی وارد کنید و یا از آیکون تقویم سمت چپ استفاده نمایید.

در نهایت پس از اینکه تمام فیلدها را به گونه دلخواه تنظیم کردید، روی دکمه سبزرنگ «جستجو» کلیک کنید.

جستجو در پیامک‌های فیلتر شده

شکل 4- جستجو در پیامک‌های فیلتر شده

مدیریت و دانلود گزارش

هنگامی که یک پیامک حاوی کلمات ممنوعه ارسال می‌کنید، با صفحه‌ای مطابق شکل زیر مواجه می‌شوید.

مشاهده پیامک فیلتر شده و دانلود گزارش

شکل 5- مشاهده پیامک فیلتر شده و دانلود گزارش

حالا با کلیک روی دکمه «مدیریت پیامک های فیلتر شده» می‌تواندی پیامک را مشاهده و مدیریت کنید. پس از کلیک، همان‌گونه که در مرحله اول گفتیم، وارد ماژول می‌شوید. در این قسمت پیامک‌های فیلتر شده، به صورت یک لیست در برابرتان قرار می‌گیرند.

جزئیات

با کلیک روی گزینه «جزئیات» در پایین ستون «کد ارسال» می‌توانید تمام جزئیات و توضیحات مربوط به پیامک را مشاهده کنید. در این قسمت شماره فرستنده، متن پیامک، زمان ارسال و غیره را مشاهده می‌کنید. مثلا در عکس زیر، کلمه «قرعه کشی» عبارت فیلتر شده این پیامک است که آن را در متن می‌بینید.

جزئیات پیامک فیلتر شده

شکل 6- جزئیات پیامک فیلتر شده

دانلود گزارش

در انتهای هر ردیف، مطابق شکل زیر، یک آیکون وجود دارد. با کلیک کردن روی این آیکون می‌توانید گزارشی از ارسال پیامک را در قالب یک فایل اکسل دانلود کنید.

دانلود گزارش

شکل 7- دانلود گزارش

دانلود گزارش به همراه گزارش تحویل باشد

در قسمت بالا، کنار دکمه جستجو، یک چک باکس دیده می‌شود. اگر تیک آن را بزنید، در فایل اکسل گزارش می‌توانید ببینید وضعیت تحویل پیامک چگونه است. آیا به گوشی رسیده است یا خیر!

دانلود گزارش به همراه گزارش تحویل باشد

شکل 8- دانلود گزارش به همراه گزارش تحویل باشد

اما اگر گزینه «دانلود گزارش به همراه گزارش تحویل باشد» را علامت‌دار نکنید، در فایل اکسل، زیر ستون «وضعیت تحویل» فقط یک خط تیره خالی است.

وضعیت تحویل

شکل 9- وضعیت تحویل

برای رفع فیلتری چه باید کرد؟

همان‌طور که دیدید کار کردن با این ماژول بسیار ساده است. اما سوال مهم این است که برای رفع فیلتر شدن پیامک چه باید کرد؟

زمانی که از کلمات غیرمجاز مانند قرعه کشی، دخانیات، تتو، بوتاکس و غیره استفاده می‌کنید، پیامک از طرف اپراتور به صورت خودکار فیلتر می‌شود و برای رفع فیلتری باید یک تیکت به پشتیبانی ارسال کنید. اگر این کلمات دارای بار معنایی و مسئولیت باشند، مانند بوتاکس که نیاز به تخصص پزشکی دارد، باید مدرک ارائه دهید تا رفع فیلتر شود.

جمع‌بندی

در این راهنما، به آموزش پیامک‌های فیلتر شده پرداختیم و سعی کردیم این ماژول را خیلی ساده به شما توضیح دهیم. در بازاریابی پیامکی حتی اگر از کلمات و موضوعاتی که به صورت خودکار فیلتر می‌شوند استفاده نکنید نیز باز هم ممکن است پیامک شما فیلتر شود. زیرا اپراتورهای پیامکی، حروف کلمات را به هم می‌چسبانند و ممکن است با چسبیدن این حروف به یکدیگر، یک کلمه فیلتر شده به وجود آید. بنابراین اگر پیامک شما فیلتر شد نگران نباشید. زیرا در اغلب موارد طی چند دقیقه توسط اپراتور حل می‌شود. اگر هم پیامک‌های شما از طرف خود اپراتور ارسال نشد، حتما با ارسال تیکت می‌توانید مشکل خود را حل کنید.

امیدواریم که این مقاله توانسته باشد به سوالات شما پاسخ دهد. اگر هنگام ارسال پیامک با مشکلی مواجه شدید یا سوالی ذهنتان را درگیر کرد، از طریق پشتیبانی برایمان تیکت بگذارید و یا با شماره تلفن 02163404 تماس بگیرید.

ثبت نام

در کمتر از 1 دقیقه ارسال پیامک را شروع کنید.
شرایط و قوانین را مطالعه کرده و قبول دارم.

پنل خود را انتخاب کنید

مشاوره تلفنی رایگان
مشاوره رایگان تلفنی