30% تخفیف خرید سامانه پیامکی، فقط تا آخر هفته
مشاهدۀ تعرفه‌ها

گنجینه پیامک

گنجینه پیامک یکی از پرکاربردترین ابزار در سامانۀ ملی‌پیامک است. در این راهنما، قصد داریم تمام آنچه برای آشنایی و استفاده از این ابزار لازم است را به شما آموزش دهیم.

گنجینه پیامک چیست؟

گنجینه پیامک ابزاری است که در این قسمت پیامک‌هایی با مضامین متفاوت قرار داده شده است و بر اساس مناسبتشان، گروه‌بندی شده اند، که شما میتوانید در مناسبت‌های مختلف از این پیامک‌ها استفاده نمایید.

گنجینه پیامک چه کاربردهایی دارد؟

حتما برای شما هم پیش آمده است که در مناسبت‌های مختلف میخواهید پیامکی در خصوص آن مناسبت را برای اطرافیان، همکاران، مشتریان و ... را به صورت گروهی و تکی ارسال کنید.

شما با استفاده از گنجینه پیامک میتوانید پیامک مناسبت‌ها را که در این ماژول دسته‌بندی شده است را به مخاطبین مورد نظر خود ارسال کنید و آن مناسبت را اطلاع رسانی کنید.

آموزش استفاده از قابلیت گنجینه پیامک

برای یادگیری نحوه استفاده از گنجینه پیامک، کافی است قدم به قدم با این آموزش همراه شوید.

مرحله اول: ایجاد گنجینه پیامک و وارد کردن تنظیمات اولیه

برای شروع وارد بخش امکانات سامانه بشوید و گزینۀ گنجینه پیامک را انتخاب کنید.

صفحه ای به شکل زیر برای شما باز میشود که پیامک‌هایی با مضامین متفاوت در این بخش قرار داده شده است و بر اساس مناسبت‌ها، گروه‌بندی شده‌اند.

کافیست از لیست مقابل در قسمت گروه، مناسبت مورد نظر را انتخاب نموده تا لیست پیامک‌های مربوط به آن را مشاهده نمایید. همچنین در صورتی که کلمه خاصی مد نظر دارید، کافیست در کادر مقابل کلیدواژه آن را تایپ نموده و بر روی جستجو کلیک نمایید تا پیامک‌های حاوی آن در صورت وجود برایتان لیست شود. در لیستی که مشاهده می‌نمایید، در هر سطر متن‌پیامک، تعداد بخش ها و تعداد دفعات ارسال آن مشخص می‌باشد.

با کلیک برروی "ارسال به ..." وارد صفحه ارسال پیامک خواهید شد.

بعد از کلیک بروی گزینه ارسال به... پنجره‌ای‌ به شکل زیر برای شما باز می‌شود. در ادامه، تک‌تک بخش‌های این قسمت را به شما توضیح می‌دهیم.

  1. شماره فرستنده: از این قسمت یکی از شماره‌‌های اختصاصی خود را انتخاب کنید. این همان شماره‌ای است که با آن پیام مربوطه به مخاطب ارسال میشود.
  2. متن پیامک: در این بخش متن پیامک انتخابی در مرحله قبل به شما نمایش داده میشود.
  3. ارسال تست: به شما توصیه می‌کنیم حتما قبل از ارسال یک ارسال تست انجام بدهید. این کار چند فایده دارد:
  • باعث می‌شود از وصل بودن سامانۀ خود مطمئن شوید.
  • می‌توانید بررسی کنید متن پیامک شما به چه فرمی به گوشی ارسال می‌شود و اگر لازم است قبل از ارسال آنرا ویرایش می‌کنید.
  1. گیرندگان:شما به ۳ طریق می‌توانید شماره‌های خود را انتخاب کنید.
  • فایل اکسل: اگر می‌خواهید شماره‌های خود را از فایل اکسل وارد کنید، حتما شماره‌های خود را درون فایل اکسل نمونه بارگذاری کنید و از هیچ فایل اکسل دیگری استفاده نکنید.
  • فایل متنی: از این قسمت می‌توانید به صورت دستی شماره‌های خود را وارد کنید یا اینکه از فایل پیشفرض موجود استفاده کنید.
  • دفترچه تلفن: شما میتوانید از شماره‌هایی که داخل ماژول دفترچه تلفن پنل خود ذخیره کرده‌اید، استفاده کنید. در این قسمت دقت داشته باشید که می‌توانید یک یا چند گروه از مخاطبان خود را انتخاب کنید، اما در صورت انتخاب یک گروه تمام شماره‌های آن گروه با هم انتخاب می‌شوند و نمی‌توانید صرفا بعضی شماره‌ها را انتخاب کنید.
  1. تنظیمات پیشرفته: با کلیک برروی تنظیمات پیشرفته سه گزینۀ "ارسال به شماره های غیرتکراری" ، "ارسال به کلیه شماره ها" و "ارسال به شماره های مشترک(تکراری)" برای شما نمایش داده می‌شود که به صورت پیشفرض گزینۀ "ارسال به شماره‌های غیر تکراری" فعال است که در این حالت پیامک شما برای شماره‌هایی که در چند گروه ممکن است تکرار شده باشند ارسال نخواهد شد. شما با توجه به نیاز خود می‌توانید از سایر گزینه‌های این تنظیم استفاده کنید.

با کلیک بر روی مرحله بعد، صفحه‌ای به شکل زیر برای شما ظاهر می‌شود که پیش‌نویسی از پیامک شما را به همراه مشخصت دیگری نشان می‌دهد. من برخی از آیتم‌ها که ممکن است برای شما واضح نباشد را برای شما توضیح خواهم داد.

در این قسمت می‌توانید پیش‌نویسی از متن پیامک خود را به همراه سایر مشخصات آن (از جمله هزینه ارسال شما به صورت دقیق) همانگونه که در تصویر مشخص است، ببینید.

  1. تعداد بخشها:به این معناست که اگر پیامک شما بیش از ۷۰ کاراکتر باشد دو پیامک محسوب شده و در دو بخش ارسال می‌شود. (البته متن پیامک شما کامل ارسال خواهد شد.)
  2. ضریب خط:این ضریب در هزینۀ پیامک شما لحاظ می‌شود. برای اطلاع از ضرایب و خطوط مختلف می‌توانید به مقالۀ تفاوت و مزایای خطوط مختلف مراجعه کنید.
  3. هزینه ارسال: این قسمت تعداد پیامک را به همراه هزینه ارسال به شما نشان خواهد داد. دقت کنید که ضریب خط که در مورد قبل به آن اشاره کردم در این قسمت لحاظ می‌شود.

سپس روی دکمه تایید کلیک کنید.

در مرحله بعد صفحه‌ای به شکل زیر به شما نمایش داده میشود که نشان دهنده این است که پیامک شما ارسال شده است.

  1. ارسال مجدد: با انتخاب این گزینه ارسال شما مجدد به شماره‌های وارد شده در مرحله قبل انجام میشود. 
  1. گزارش ارسال: با انتخاب این گزینه شما وارد صفحه‌ی پیام ها => ارسالی میشوید تا گزارش ارسال به شما نشان داده شود.
  2. تراکنش مالی: با انتخاب این گزینه صفحه‌ی تراکنش مالی برای شما باز میشود که به شما نشان داده میشود که هزینه‌ی پیام‌های ارسال نشده به پنل عودت داده شده است.

همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید در رکورد 1 به شماره‌ای که پیام ارسال نشده است بازگشت اعتبار خورده است و هزینه ارسال به پنل عودت داده شده است.

مرحله ی دوم: وضعیت ارسال و دریافت گزارش ارسال

بعد از ثبت پیامک ها گزارش ارسال را در بخش پیام ها-ارسالی میتوانید مشاهده کنید.

  1. تاریخ و ساعت: در این قسمت تاریخ و ساعت ارسال به شما نشان داده میشود.
  2. فرستنده: شماره ای که با آن ارسال خود را انجام داده اید نشان داده میشود.
  3. گیرنده: در این بخش شماره‌هایی که به آنها ارسال انجام داده‌اید را به همراه گزارش ارسال میتوانید مشاهده کنید با کلیک برروی گزینه شماره‌ها صفحه‌ای به شکل زیر برای شما باز میشود. در این صفحه شماره‌ها به همراه وضعیت ارسال به شما نشان داده میشود.
  4. کد پیامک:این کدپیامک شماست که هر زمان در گزارش ارسال خود به مشکل برخوردید یا سیستم شما ایراد پیدا کرد با ارائه این کد به اپراتور خود می‌توانید گزارش ارسال خود را دریافت کنید.

ثبت نام

در کمتر از 1 دقیقه ارسال پیامک را شروع کنید.
شرایط و قوانین را مطالعه کرده و قبول دارم.

پنل خود را انتخاب کنید

مشاوره تلفنی رایگان
مشاوره رایگان تلفنی