کدپستی ایرانسل در سامانه پیامک!
ارسال "کد پستی ایرانسل" یکی دیگر از پرکاربردترین و مفیدترین ابزار در سامانۀ ملیپیامک است. در این راهنمای تصویری و قدم به قدم، قصد داریم تمام آنچه برای آشنایی و استفاده از این ابزار لازم است را به شما آموزش دهیم.
کدپستی ایرانسل چیست؟
همانطور که از نام این ابزار معلوم است شما با استفاده از این ماژول میتوانید به مناطق مختلف از طریق کدپستی پیامک ارسال نمایید، در مجموع کدپستی ایرانسل یعنی که شما میتوانید با وارد کردن کدپستی منطقه موردنظر خود در این بخش پیامک منطقهای ارسال نمایید.
کدپستی ایرانسل چه کاربردهایی دارد؟
- یکی از کاربردهای کدپستی ایرانسل همانطور که از نامش مشخص است این است که شما میتوانید با استفاده از این ماژول فقط به شماره های ایرانسل منطقه پستی موردنظر پیامک ارسال نمایید.
- کاربرد دیگر این ماژول این است که شما اگر میخواهید به یک منطقه خیلی کوچیک و خاص پیامک خود را ارسال نمایید بهترین روش این است که کدپستی منطقه موردنظر را داشته باشید و با استفاده از کدپستی ایرانسل ارسال را انجام دهید.
آموزش استفاده از قابلیت کدپستی ایرانسل
برای یادگیری نحوه استفاده از ماژول کدپستی ایرانسل، هم میتوانید ویدیو زیر را ببینید و هم خلاصۀ آن را در ادامه بخوانید.
برای شروع وارد بخش ارسال سامانه بشوید و گزینۀ کدپستی ایرانسل را انتخاب کنید.
بعد از این مرحله صفحهای به شکل زیر برای شما باز میشود:
- شماره فرستنده: در این قسمت میتوانید شماره موردنظر برای ارسال را انتخاب نمایید. در این قسمت علاوه بر خطوط اختصاصی، خطوط عمومی هم برای انتخاب در دسترس میباشند.
- متن پیامک: در این بخش متن پیامک خود را میتوانید بنویسید.
توجه کنید که اگر از یک متن تبلیغاتی چندین بار میخواهید استفاده کنید، پس از نوشتن متن پیامک روی مثلث بالای کادر متن پیامک (سمت چپ) کلیک کنید و از گزینۀ درج متن به متون سریع استفاده کنید، متن پیامک شما در ماژول متون سریع ذخیره خواهد شد.
- نحوه ارسال: نحوه ارسال، ترتیبی و یا تصادفی بودن ارسال شما را مشخص میکند. دقت داشته باشید درصورتی که گزینه تصادفی را انتخاب نمایید، زمانیکه بخواهید برای بار دوم ارسال را انجام دهید ممکن است سامانه شمارههایی که در ارسال قبلی به آنها ارسال داشتهاید را مجدد انتخاب کند و به شمارههای تکراری پیام ارسال شود. در صورتیکه نوع ترتیبی را انتخاب نمایید، میتوانید هربار ارسال را برای ادامه شمارهها انجام دهید تا به شمارههای تکراری پیام ارسال نشود.
- کدپستی: در این قسمت باید کدپستی منطقه موردنظر را وارد نمایید، شما میتوانید تعداد رقمهای اول کدپستی را وارد کنید.
نکته: هرچقدر تعداد ارقام کدپستی بیشتر باشد منطقه موردنظر کوچکتر خواهد شد.
توجه داشته باشید برای ارسال بیش از چند ناحیه کافی است پنج رقم اول کدپستی را وارد و سپس " , " وارد نمایید و بعد از " , " پنج رقم کدپستی منطقه دیگری را وارد نمایید.
مثال : 14569 ,14570 ,14571 ...
سپس روی گزینه تایید کلیک نمایید. در این مرحله موارد زیر را به شما نمایش میدهد:
- کدپستی انتخابی: در این قسمت کدپستیهایی که در مرحله قبل انتخاب کردهاید را به شما نشان میدهد.
- تعداد شماره های موجود: در این بخش میتوانید تعداد شمارههای موجود در کدپستی انتخابی خود را مشاهده کنید.
- تعداد شماره های درخواستی: در این قسمت باید تعداد شمارههای درخواستی خود را نسبت به تعداد کل شمارهها وارد نمایید.
نکته مهم در هنگام وارد کردن تعداد شمارههای درخواستی به موجودی پیامکهای خود توجه داشته باشید.
- ارسال از ردیف: اگر در مرحله قبل نحوه ارسال را تصادفی انتخاب کرده باشید این قسمت برای شما غیرفعال میباشد، اما اگر نحوه ارسال را ترتیبی انتخاب کرده باشید این قسمت برای شما باز است و میتوانید ردیف را در این بخش انتخاب کنید.
در یک مثال ساده ردیف را توضیح میدهیم:
مثال: اگر تعداد شمارههای موجود در کدپستی انتخابی 4000 شماره باشد و شما بخواهید در دو مرحله به این شمارهها پیامک ارسال کنید، نحوه ارسال را ترتیبی انتخاب کرده و تعداد درخواستی را 2000 میزنید و ردیف را 1 انتخاب میکنید.
مرحله بعد که میخواهید به ادامه این شمارهها پیام خود را ارسال کنید تعداد درخواستی را 2000 انتخاب میکنید و ردیف را 2001 میزنید تا به 2000 نفر بعدی پیام شما ارسال شود و پیام به شمارههای تکراری ارسال نشود.
درصورت ویرایش اطلاعات قبلی میتوانید از دکمه بازگشت استفاده کنید و برای ادامه دکمه مرحله بعد را بزنید.
در مرحله بعد صفحهای به شکل زیر برای شما ظاهر میشود که پیشنویسی از پیامک شما را به همراه مشخصات دیگری نشان میدهد. که برخی از آیتم ها که ممکن است برای شما واضح نباشد را توضیح خواهیم داد.
- تعداد بخشها: به این معناست که اگر پیامک شما بیش از ۷۰ کاراکتر باشد پیامک شما دو پیامک محسوب شده و در دو بخش ارسال میشود و هزینه ارسال برای شما 2برابر حساب میشود.
(البته متن پیامک شما کامل ارسال خواهد شد).
- نوع پیامک: از این قسمت فارسی یا انگلیسی بودن پیامک شما تعیین میشود و به شما نمایش داده میشود.
- ضریب خط: این ضریب در هزینۀ پیامک شما لحاظ میشود. برای اطلاع از ضرایب و خطوط مختلف میتوانید به مقالۀ تفاوت و مزایای خطوط مختلف مراجعه کنید.
- هزینه ارسال: این قسمت تعداد پیامک را به همراه هزینه ارسال به شما نشان خواهد داد. دقت کنید که ضریب خط که در مورد قبل به آن اشاره کردیم در این قسمت لحاظ میشود.
- زمان ارسال: از این قسمت میتوانید تاریخ و زمان ارسال پیامک خود را تنظیم کنید. در صورتی که میخواهید پیامک شما همان لحظه ارسال شود، تنظیمات پیشفرض ارسال را تغییر ندهید.
سپس روی دکمه تایید کلیک کنید.
مرحله ی دوم: وضعیت ارسال و دریافت گزارش ارسال
بعد از ارسال پیامک در بخش ارسال انبوه رکورد ارسال ثبت میشود. در ادامه تکتک گزینههای این قسمت را به شما توضیح خواهیم داد.
- کد ارسال: این کدارسال پیامک شماست که هر زمان در گزارش ارسال خود به مشکل برخوردید یا سیستم شما ایراد پیدا کرد با ارائه این کد به اپراتور خود میتوانید گزارش ارسال خود را دریافت کنید یا مشکل ارسال را جویا شوید.
- عنوان: با کلیک برروی گزینه عنوان پنجرهای به شکل روبرو برای شما باز میشود که اطلاعات ارسالتان را به شما نشان میدهدکه بطور کلی عنوان ارسال، کد ارسال، شماره فرستنده، تعداد بخش، متن پیامک و توضیحات در آن درج شده است.
- زمان درخواست ارسال: این ساعت و زمانی است که شما درخواست پیامک کدپستی خود را ثبت کرده اید.
- زمان ارسال: این قسمت زمان تنظیم شده برای ارسال را به شما نشان میدهد.
- تعداد درخواستی: این بخش تعداد شماره های گیرندگانی را که تنظیم کردهاید را به شما نشان میدهد.
- ارسال شده: از این قسمت تعداد پیامکهای ارسال شده خود را میتوانید مشاهده کنید.
- ارسال نشده: از این قسمت میتوانید بفهمید پیامک شما برای چه تعدادی از شمارهها ارسال نشده است. معمولا این افراد پیامکهای تبلیغاتی خود را بستهاند و شما برای ارسال به آنها یا میتوانید از خطوط خدماتی استفاده کنید یا از قابلیت پیامک صوتی استفاده کنید.
- وضعیت ارسال: درصورت ارسال شدن پیام ها وضعیت در این بخش به "ارسال شده” تغییر میکند، درصورت تایید نشدن متن پیامک وضعیت به “تایید نشده” تغییر میکند و در صورت ارسال نشدن وضعیت به “ارسال نشده” تغییر میکند.
- دانلود گزارش: با کلیک برروی این گزینه به شما یک فایل اکسل ارائه میشود که درآن همهی شمارههایی که به آنها ارسال انجام دادهاید به همراه وضعیت ارسال هر پیامک نمایش داده میشود.