گوگل مپس Google Maps یکی از پرطرفدارترین و کاربردیترین سرویسهای گوگل است. از خیابانهای شلوغ تهران گرفته تا کوههای آلپ و جنگلهای آمازون؛ شما با گوگل مپس میتوانید هر نقطه از دنیا را با جزئیاتی دقیق مشاهده کنید. یکی از امکانات مهم سرویس نقشۀ گوگل، مسیریابی است. با استفاده از این ویژگی میتوانید سریعترین راه را به مقصدتان پیدا کنید و از وضعیت ترافیک مسیر نیز آگاه شوید. در این راهنمای گوگل مپس، قصد داریم روش کار با نقشۀ گوگل را بهطور کامل، به شما آموزش دهیم.
شروع به کار با گوگل مپس
گوگل مپس، یکی از وب سرویسهای گوگل است که برای یافتن آدرسها، مکانها، انواع کسبوکارها و مسیریابی از نقاط مختلف به یکدیگر، طراحی شده است. نقشۀ گوگل، برخلاف دیگر نقشههای مجازی، میتواند مسیرها و نقاط را با استفاده از نماهای متفاوتی همچون تصاویر ماهوارهای یا هوایی نیز به شما نشان دهد و مسیریابی را آسانتر کند.
دانلود و نصب برنامۀ Maps (اندروید و iOS)
در حال حاضر، گوگل مپس بهطور پیشفرض روی تمام گوشیهای موجود در بازار نصب شده است. اگر به هر دلیلی گوگل مپس روی تلفن همراه شما وجود ندارد، میتوانید نسخۀ اندروید آن را از پلی استور (Google Play) و ورژن آیاواس آن را از اپ استور (App Store) دانلود کنید.
برای استفاده از گوگل مپس، کافی است روی آیکون آن کلیک کنید تا اپلیکیشن باز شود.
ورود به حساب گوگل و تنظیمات اولیه
پس از نصب اپلیکیشن و لمس آیکون آن در میان برنامههای گوشیتان، در صورتی که این اولین باری است که از گوگل مپس استفاده میکنید، گوگل از شما میخواهد که وارد حساب کاربری گوگل خودتان شوید. برای این کار بعد از باز شدن برنامه، دکمۀ Sign In را لمس کنید.
سپس، در کادر موجود، آدرس جیمیلتان (Gmail) را وارد کنید. اگر تا الان حسابی در گوگل نداشتید، یک اکانت جدید در سرویس ایمیل گوگل بسازید. بعد از واردکردن آدرس جیمیل، رمز ورودتان را وارد کنید و سپس، Next را بزنید.
برای آن دسته از کاربرانی که درباره ساخت ایمیل و حساب کاربری در گوگل اطلاعات کافی ندارند، ما آموزش کامل ساخت جیمیل را آماده کردیم.
پس از ورود به گوگل مپس، میتوانید از آن استفاده کنید. ما برای آماده کردن این آموزش از نسخۀ 11.152.0100 اندروید استفاده کردیم. تمام آموزشها برای نسخۀ آیاواس نیز قابل استفاده است. شما میتوانید در هر زمان، گوگل مپس خودتان را از طریق گوگل پلی یا اپ استور به آخرین نسخه بهروزرسانی کنید.
مسیریابی با گوگل مپس
مهمترین ویژگی Google Maps قابلیت مسیریابی آن است. با نقشۀ گوگل، هر کجای دنیا که باشید، میتوانید سریعترین راه را برای رسیدن به مقصد مورد نظرتان پیدا کنید.
-
نحوۀ مسیریابی به یک مقصد
فرض کنید که در حال حاضر در میدان جمهوری تهران هستید و میخواهید به میدان تجریش بروید. سادهترین راه برای مسیریابی در چنین حالتی، روشن کردن قابلیت Location در تلفن همراهتان است تا وب سرویس گوگل بتواند مکان فعلیتان را تشخیص دهد. سپس، میدان تجریش (مقصد) را در کادر جستوجو تایپ کنید. بعد از آن، در نتایج جستوجو، مقصد مد نظرتان را انتخاب کنید.
حالا، کافی است دکمۀ آبیرنگ Directions را بزنید. پس از آن، گوگل سریعترین مسیر برای رسیدن به مقصدتان را به شما پیشنهاد میدهد.
ممکن است برای رسیدن به یک مقصد، راههای مختلفی وجود داشته باشد. گوگل، بهصورت پیشفرض، راهی را انتخاب میکند که ترافیک کمتری داشته باشد تا سریعتر و راحتتر شما را به مقصد برساند. اما اگر میخواهید از راه دیگری به سمت مقصد خودتان بروید، کافی است از بین راههای پیشنهادی گوگل، یکی را لمس کنید تا مسیریابی از طریق آن برای شما انجام شود.
روش دیگری نیز برای مسیریابی از روی نقشۀ گوگل وجود دارد. این راه از طریق انتخاب دستی مقصد از روی نقشه انجام میشود. برای این کار، با حرکت روی نقشه، مقصد خودتان را پیدا کنید. سازوکار حرکت روی نقشه مانند نگاه کردن به یک عکس روی گوشی موبایل است. کافی است با یک انگشت، نقشه را حرکت دهید و اگر نیاز به بزرگنمایی بود، از دو انگشت استفاده کنید.
بعد از پیداکردن محل مورد نظر، چند ثانیه انگشت خودتان را روی آن قرار دهید تا سنجاق قرمز (پین) روی محل مورد نظر ظاهر شود. در ادامه، دکمۀ آبی رنگ Directions را لمس کنید.
-
افزودن چندین مقصد به مسیر
گاهی اوقات لازم است در روز به چند جای مختلف بروید. به طور مثال، اول باید دوستتان را در میدان تجریش ببینید، سپس به بازار گل حقانی بروید و در نهایت، به خانه برگردید. این که بعد از رسیدن به هر مقصد، مقصد جدید را جستوجو کنید، بسیار زمانبر است. بهتر است برای مسیریابی در چنین حالتی، از امکانات گوگل مپس در افزودن چندین مقصد به مسیر، استفاده کنید.
برای استفاده از این ویژگی، در ابتدا مقصد اولتان را انتخاب کنید و سپس، دکمۀ Directions را بزنید. در صفحۀ جدید، سه نقطۀ بالای صفحه را لمس کنید و سپس، add stop را انتخاب کنید تا مقصد بعدی را به مسیرتان اضافه کنید.
حتما بخوانید: سریعترین روش پست گذاشتن در اینستاگرام با کامپیوترحالا میتوانید مقصد جدید را اضافه کنید. این کار، درست مثل تعیین کردن اولین مقصد، از طریق جستجو کردن و یا بهصورت دستی و انتخاب از روی نقشه امکانپذیر است. با استفاده از این قابلیت، میتوانید به تعداد دلخواه، مقصد جدید به مسیرتان اضافه کنید.
-
استفاده از گزینههای حمل و نقل (پیادهروی، دوچرخهسواری، خودرو)
گوگل مپس تنها برای مسیربابی در هنگام رانندگی با خودرو نیست. در صورتی که میخواهید مسیری را پیاده طی کنید نیزمیتوانید از گوگل مپ استفاده کنید. برای مسیریابی پیاده با گوگل مپس، بعد از انتخاب مسیر، در صفحۀ Directions روی آیکون آدمک ضربه بزنید تا مسیر پیادهروی به شما نمایش داده شود.
با استفاده از این قابلیت و لمس هر کدام از آیکونها در صفحۀ Directions، میتوانید مسیریابی با استفاده از وسایل نقلیۀ عمومی یا دوچرخه را نیز انتخاب کنید. متأسفانه، مسیر حرکت و زمان توقف اتوبوسهای کشورمان در گوگل مپس ثبت نشدهاند و متأسفانه نمیتوان برای سوار مترو شدن یا استفاده از سامانۀ اتوبوسرانی، از نقشۀ گوگل برای مسیریابی ایستگاههای حملونقل عمومی استفاده کرد. با این حال، برای راحتی بیشتر، میتوانید به سراغ راهنمای کامل خطوط متروی تهران بروید.
-
حذف بزرگراهها و عوارضیها از مسیر
اگر قصد رفتن به جایی را دارید و به هر دلیلی نمیخواهید گذرتان به بزرگراهها بیفتد، کافی است که بعد از انتخاب مسیر، روی سه نقطۀ بالای صفحه ضربه بزنید و options (گزینهها) را انتخاب کنید. در این قسمت از گوگل مپ، میتوانید انتخاب کنید که میخواهید چه چیزهایی در مسیر شما وجود نداشته باشند.
- Avoid highways: این گزینه به شما کمک میکند بزرگراهها را از مسیر حذف کنید.
- Avoid tolls: اگر نمیخواهید در مسیرتان عوارضی باشد، میتوانید از این گزینه استفاده کنید.
- Avoid ferries: اگر مایل به استفاده از قایقهای مسافری نیستید، از این گزینه استفاده کنید. (برای رفتن به مقصدها، میتوان قسمتی از مسیر را با قایقهای حمل ماشین طی کرد.
ذخیرۀ مکانها و برچسبگذاری
یکی دیگر از قابلیتهای گوگل مپس، امکان ذخیرۀ مکانها است. اگر از یک آدرس خاص زیاد استفاده میکنید، نیازی نیست هر دفعه آن را در نقشه جستوجو کنید. تنها کافی است آن را با استفاده از گزینۀ Save ذخیره کرده تا دفعات بعدی بهراحتی آن را پیدا کنید.
ذخیرۀ مکانهای مورد علاقه
فرض کنید که میخواهید میدان تجریش را به لیست مقصدهای پر رفتوآمد خود اضافه کنید. برای این کار، ابتدا میدان تجریش را در کادر جستجو تایپ کرده یا به صورت دستی آن را روی نقشه پیدا کنید. سپس گزینۀ Save را انتخاب کنید.
بعد از انتخاب Save میتوانید محل مورد نظرتان را در یکی از لیستهای موجود مثل مورد علاقهها (Favorites) یا مکانهایی که قصد رفتن به آنجا را دارید (Want to go) ذخیره کنید. حتی میتوانید لیست مخصوص خودتان را بسازید (+New list) و عنوان انتخابیتان را روی لیست بگذارید تا مکانهای مد نظرتان را دستهبندی کنید.
برچسبگذاری و سازماندهی مکانها
پس از ذخیرۀ آدرس، میتوانید برای آن برچسب (Label) تعیین کنید. برای مثال، میتوانید برای آدرس خانهتان برچسب Home و برای آدرس محل کارتان، برچسب Work را قرار دهید. با استفاده از این قابلیت، میتوانید بهراحتی و از قسمت Commute (مسیریابی از خانه به محل کار) مسیریابی به سمت مقصد را آغاز کنید. برای برچسبگذاری مکانها، از نوار ابزار پایین صفحه، گزینۀ More را انتخاب کنید. سپس، مکان مورد نظر را از لیستی که در آن ذخیره کردهاید، پیدا کنید؛ مثلاً Favorites (مکانهای مورد علاقه) را انتخاب کنید. پس از آن، گزینۀ Add label را لمس کنید و عنوانی برای برچسب خود بگذارید.
امکانات پیشرفتۀ گوگل مپس
علاوه بر امکانات مسیریابی و ذخیرۀ مکان در Google Maps، میتوانید از دستۀ دیگری از قابلیتها نیز در این اپلیکیشن استفاده کنید. در ادامه، به برخی از این امکانات میپردازیم تا راهنمای نحوۀ استفاده از گوگل مپس را تکمیل کنیم.
مدیریت اکانت گوگل در نقشهها
برای ورود به حساب کاربری گوگلتان در Google Maps کافی است دایرۀ کنار میکروفون را لمس کنید. این بخش شامل تنظیمات حساب کاربری، ویرایش اکانت و تنظیمات اصلی اپلیکیشن است.
حتما بخوانید: شروع تبلیغات انبوه در قرچک به کمک بازاریابی پیامکیدر ادامه، گزینههای موجود در این صفحه را بررسی میکنیم:
-
Manage your Google Account
این قسمت تنظیمات حساب کاربری گوگل شما را شامل میشود. پس از انتخاب آن، میتوانید نام خود را ویرایش کنید، تصویر اکانت خود را تغییر دهید و اطلاعات اکانت گوگلتان را مشاهده کنید.
-
Turn on incognito mode
با فعالکردن این گزینه، وارد حالت ناشناس میشوید. تفاوت Incognito mode با حالت عادی این است که اطلاعات سفرهای شما مانند تاریخچۀ سفرها و مکانهایی که جستوجو کردهاید، در حساب گوگلتان ذخیره نخواهند شد.
-
Your profile
اطلاعات و تنظیمات حساب کاربری گوگل مپس شما در این بخش قرار دارد. در این قسمت میتوانید نام، عکس و بیوگرافی خود را تغییر دهید. تفاوت این بخش با گزینۀ اول این است که تنظیمات این قسمت روی اکانت گوگل مپس شما اعمال میشود؛ در صورتی که اطلاعات بخش Manage your Google Account مربوط به تنظیمات حساب کاربری گوگلتان است.
-
Location sharing
برای به اشتراکگذاری موقعیت لحظهای (Live Location) با افراد، میتوانید از این بخش استفاده کنید.
-
Offline maps
این بخش به شما در مدیریت و بهروزرسانی نقشههای آفلاین کمک میکند. در ادامه، بیشتر به استفاده از گوگل مپس در مواقعی که به اینترنت دسترسی ندارید، خواهیم پرداخت.
-
Settings
تنظیمات نقشۀ گوگل در این بخش مدیریت میشوند.
-
Help & Feedback
در صورتی که نیاز به کمک دارید یا میخواهید مشکلی را به گوگل گزارش دهید، میتوانید از گزینۀ راهنمایی و بازخوردها استفاده کنید.
-
Your data in Maps
این قسمت شامل تمام اطلاعات ثبت شدۀ شما در گوگل مپس، مانند آدرسهای ذخیره شده و تاریخچۀ فعالیتتان در گوگل مپس میشود.
مشارکت و ثبت مکانها
زمانی که کلمهای را در گوگل سرچ میکنید، با توجه به سوابق و اطلاعاتی که از شما در اکانت گوگلتان ثبت شده است، این موتور جستوجوی پیشرفته سعی میکند نتایج کاملاً شخصیسازی شدهای را به شما تحویل بدهد. به همین خاطر است که اگر کلمۀ مشابهی را در دو شهر متفاوت جستوجو کنید، نتایج متفاوتی را تحویل میگیرید.
اکنون، کاملاً مشخص است که ثبت مکان در گوگل مپس تا چه حد میتواند برای شما و کسبوکارتان مفید باشد و تعداد مشتریان محلیتان را بالا ببرد. تبلیغات مکان محور یکی از متدهای خلاقانۀ کسبوکارها برای افزایش آگاهی از برند است که با استفاده از قابلیت ثبت مکان در Google Maps میتوانید استفاده از آن را آغاز کنید.
ثبت آدرس در Google Maps
برای انجام این کار، کافی است وارد بخش مشارکت (Contribute) شوید و ADD PLACE را انتخاب کنید.
ثبت اطلاعات شخصی
با بازشدن صفحۀ add a place اولین فیلد را با عنوان Place Name میبینید. کافی است نام مکان مورد نظرتان را در این قسمت تایپ کنید. این عنوان میتواند نام برند، کافه، فروشگاه، هلدینگ و حتی محصول یا خدمتی باشد که ارائه میدهید. همچنین، هر کلمۀ کلیدی دیگری که فکر میکنید مشتریانتان ممکن است در گوگل سرچ کنند نیز در این بخش قابل ثبت است. دقت داشته باشید که نام مکان به همان صورتی که در این بخش نوشته میشود، به دیگران نیز نمایش داده میشود.
حتما بخوانید: سئو سایت فروشگاهی چه ویژگیهایی دارد؟در مرحلۀ بعد، سراغ فیلد category بروید. در این بخش، نوع مکان، مثلاً فروشگاه، قنادی، شرکت یا دفتر را مشخص کنید. با لمس کردن این قسمت، لیستی به شما نمایش داده میشود که شامل موارد مختلفی است.
اکنون، زمان ثبت آدرس است. توجه داشته باشید که نام خیابانی که مکان مورد نظرتان در آن واقع شده است را بهصورت دقیق تایپ کنید. در این فیلد میتوانید علاوه بر آدرس، نام استان، شهر و کد پستی را نیز وارد کنید.
بهتر است بدانید که هر چه اطلاعاتی که در این بخش وارد میکنید، کاملتر باشد، گوگل سریعتر مکانیابی خودش را انجام میدهد. البته بهتر است از روی نقشه هم محل کسبوکارتان را پیدا کنید و در آخر دکمۀ ok را بزنید تا همهچیز ثبت شود.
جزئیات مکان اضافه شده
در صورت انتخاب گزینۀ add phone, hours, websites and photosا که زیر فیلد address قرار دارد، موارد مختلفی به شما نمایش داده میشوند که برای ارائۀ اطلاعات بیشتر به کاربر، بهتر است آنها را نیز تکمیل کنید.
همانطور که در تصویر میبینید، در این قسمت، اول از همه فیلد add hours مشخص است. در این بخش، ساعت کاری مکانی که قصد اضافه کردن آن به نقشه را دارید، وارد کنید. شمارۀ تلفن آن محل را در قسمت بعدی بنویسید. در صورت نیاز، میتوانید آدرس سایت کسبوکار مد نظرتان را نیز در بخش website وارد کنید. مورد آخر در این لیست، تاریخ بازگشایی مغازه و شروع کسبوکار است که میتوانید برای دادن اطلاعات بیشتر به مشتریان، در این بخش اضافه کنید.
در ضمن، با انتخاب گزینۀ add photos میتوانید عکسهایی از نمای مغازه، دکور، منوی رستوران و … را نیز به این اطلاعات اضافه کنید تا کاربر در هنگام جستوجو در گوگل، همۀ این موارد را یکجا ببیند.
پس از وارد کردن اطلاعات مورد نیاز دربارۀ مکان جدید، گزینۀ Submit را انتخاب کنید تا درخواست ثبت مکان مورد نظر را برای گوگل بفرستید. بعد از گذشت حدأکثر 48 ساعت، گوگل از طریق ارسال ایمیلی به شما، نظرش را در مورد پذیرش یا رد درخواستتان به شما اطلاع میدهد.
بازاریابی از روی نقشه
یکی از مهمترین روشهای بازاریابی، مارکتینگ محلی است. علاوهبر اضافه کردن آدرس کسبوکارتان به نقشۀ گوگل، برای افزایش مشتریهای محلی، میتوانید به ارسال پیامک تبلیغاتی انبوه از روی نقشه بپردازید. در این روش، تنها افرادی که در محدودۀ انتخابی شما زندگی میکنند، اس ام اس تبلیغاتی را دریافت خواهند کرد.
در روش ارسال پیامک از روی نقشه تنها کافیست که شهر مورد نظرتان را از روی نقشه انتخاب کنید. سپس مناطق انتخابیتان در آن شهر را روی نقشه مشخص کنید. با انتخاب هر محدوده، میتوانید تعداد مشترکین همراه اول و ایرانسل را به تفکیک روی نقشه مشاهده کنید.
قدرت پیامک تبلیغاتی را دست کم نگیرید!
مشاهده نظرات کاربران و امتیازدهی به مکانها
پس از انتخاب هر مکان روی نقشۀ گوگل، میتوانید با لمس نوار پایین صفحه، به بخش اطلاعات بیشتر دربارۀ آن مکان هدایت شوید. در این بخش، اطلاعاتی همچون امتیازی که کاربران به آن مکان دادهاند، نظراتشان، پرسش و پاسخها و همچنین تصاویر ثبت شده از آن مکان توسط کاربران Google Maps را مشاهده خواهید کرد.
حتما بخوانید: چگونه از طریق آنتن ایرانسل پیامک تبلیغاتی ارسال کنیم ؟حالتهای مختلف نمایش نقشۀ گوگل
یکی از امکانات جالب دیگر گوگل مپس، تغییر حالت نمایش نقشه است. در این بخش، میتوانید تصاویر هوایی یا ماهوارهای شهرتان را با جزئیات بالا ببینید؛ حتی میتوانید منزلتان را روی نقشه پیدا کنید!
اطلاع از شلوغی مسیرها، خطوط حمل و نقل عمومی (خطوط مترو، تاکسیها، اتوبوس و…)، مسیرهای دوچرخهسواری، طرح ترافیک و اطلاعاتی در مورد چشماندازها یا ناهمواریهای زمینشناسی نیز از اینجا دردسترس است.
در ادامه، به حالتهای مختلف نقشۀ گوگل میپردازیم:
-
نمای خیابانی (Street View)
در صورت انتخاب این حالت در Google Maps نقاط آبی رنگی روی نقشه نمایان میشوند. با لمس این نقاط میتوانید نمای 360 درجۀ آن محله یا خیابان را مشاهده کنید.
-
حالت ماهوارهای (Satellite)
برای نمایش تصاویر ماهوارهای که از نقاط مختلف کرۀ زمین تهیه شدهاند، به سراغ این حالت در نقشۀ گوگل بروید.. نمایش خیابانها، درختان، رودها و جنگلها در این حالت امکانپذیر است.
-
نمای سهبعدی (3D)
با فعال کردن حالت سهبعدی، ساختمانها و نماهای شهری به صورت سهبعدی روی نقشه ظاهر میشوند. با این حال، همۀ شهرها از این قابلیت پشتیبانی نمیکنند.
-
ترافیک (Traffic)
یکی از کاربردیترین بخشهای نقشۀ گوگل، ویژگی نمایش ترافیک است. با فعال کردن این گزینه، ترافیک راهها برای شما نمایان میشود. رنگ سبز خیابانها به معنای ترافیک روان و رنگ قرمز، نشاندهندۀ ترافیک سنگین در محل انتخابیتان است.
مسیریابی آفلاین با گوگل مپس
برای استفاده از گوگل مپس، لازم نیست که همیشه به اینترنت متصل باشید. شما میتوانید نقشۀ شهرهای مورد نظرتان را دانلود کنید و به صورت آفلاین نیز از امکانات نقشۀ گوگل استفاده کنید.
دانلود نقشه برای استفادۀ آفلاین
برای مثال، اگر قصد سفر به شیراز را دارید، کافی است در قسمت جستوجو، نام شیراز را تایپ کرده و از میان نتایج، شهر شیراز را انتخاب کنید. سپس، با لمس کادر پایین صفحه، وارد قسمت توضیحات شهر میشوید. از این قسمت، گزینۀ بیشتر (More) را انتخاب کنید و در صفحۀ بعدی، Download offline map را بزنید. حالا میتوانید در هر زمانی، بدون نیاز به اتصال به اینترنت، به مسیریابی در نقشۀ مد نظرتان بپردازید.
جمعبندی: مسیریابی آسان با Google Maps
همانطور که در این مطلب اشاره کردیم، استفاده از گوگل مپس برای مسیریابی، بسیار راحت است. با بهکارگیری امکانات مختلف این نقشه، میتوانید در زمان صرفهجویی کنید، سر موقع به مکانهای مد نظرتان برسید و اطلاعات زیادی دربارۀ کسبوکارها کسب یا به دادههای گوگل، اضافه کنید. در این راهنمای جامع نحوۀ استفاده از گوگل مپس، تلاش کردیم سادهترین میانبرها برای دستیابی به ویژگیهای مختلف این اپلیکیشن را برای شما شرح دهیم تا مسیریابی را از همیشه راحتتر تجربه کنید.
امیدواریم که از این مطلب، سود کافی را برده باشید. در صورتی که سؤالی دربارۀ نحوۀ استفاده از گوگل مپس در زمینههای مختلف دارید، از طریق بخش نظرات با ما در ارتباط باشید و یا به سراغ صفحۀ پشتیبانی Google Maps بروید.
اکبر قاسمیان / حسام
آیا میتوان از این نرمافزار در دریاها مانند خلیج فارس استفاده کرد و در آنجا نقطه های را انتخاب کرد و زمانهای بعدی با دقت کافی همانند جی پی است استفاده نمود؟
یاسمین دستانزاده
سلام. بله! با نگه داشتن نقطۀ آبی نشانگر مکان شما در هر لحظه، یا انتخاب نقطۀ مد نظرتان بدون حضور در آن و نگه داشتن انگشت خود روی صفحۀ گوشی، میتونید هر نقطه و مکانی رو در لیست دلخواهتون ذخیره کنید و برچسب دلخواه رو بهش بدید تا بهراحتی بیابیدش. موفق باشید.
امین
سلام
تو قسمت امتیاز گیری گوگل مپ (Badges) یه قسمت هست که نوشته Fact Checked verifi 3 edit 1/3
نمیدونم این چیه و چطور میشه امتیازاتش رو گرفت
من همه امتیازات رو گرفتم و لول 8 هستم
ولی اینو هرکار کردم نتونستم بفهمم چیه که بتونم کاری که میگه رو انجام بدم
کسی میدونه دقیقا باید چیکار کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
یاسمین دستانزاده
سلام. دریافت badge مربوط به fact checking کار سادهای نیست؛ چون گوگل معمولاً راهنمای واضحی دربارۀ این پروتکل ارائه نمیده و مدام در حال تغییرشه. با این حال، جدیدترین آپدیتها به این نکات اشاره میکنن که امیدوارم به دردتون بخوره:
1. امکان به دست آوردن این مدال هنگام استفاده از PC وجود نداره و حتماً باید از طریق اپلیکیشن برای کسبش اقدام کنید. در گذشته تنها برای گوشیهای اندروید امکانپذیر بوده که فکتهایی در مورد مکانهای اطرافتون رو تأیید کنید؛ اما برخی تلفنهای آیفون هم جدیداً این امکان رو دارند.
2. سراغ بخش Contribute برید. تا more ways to contribute اسکرول کنید؛ یا پایینتر برید و contribute now رو انتخاب کنید.
3. آیتمهایی مثل add photos & videos و add dishes رو توی صفحۀ جدید میبینید؛ نواری که این آیتمها روش قرار دارن رو تا انتها به سمت چپ ببرید و check the facts رو پیدا کنید. ممکنه پیدا کردنش سخت باشه و به همین خاطر موفق نشده باشید این امتیاز رو کسب کنید.
4. در صورتی که فکتی برای چک کردن در مورد مکانهایی که اخیراً به اونها رفتید (برای مثال ساعت بازگشایی مجموعه) وجود داشته باشه، میتونید چکشون کنید؛ تأیید یا رد کنید و یا درخواست ویرایش و تغییر بدید. ممکنه هیچ فکتی اونجا پیدا نکنید که در این صورت، تنها راه صبر کردن، فعال کردن Location history و رفتن به مکانهای جدید و ثبت حضورتون در اونهاست تا نهایتاً فکتی برای چک کردن به شما داده بشه.
موفق باشید.
راد
اسم کوچه و خیابونا رو نمیگه؟اگه این امکان هست تو کجای تنظیماته
احسان
این که حالت رانندگی در داخل ایران غیر فعاله خیلی ما امید کننده ست.