هشدار: از این پیامک‌ها دوری کنید – روش‌های جدید کلاهبرداری پیامکی

هشدار: از این پیامک‌ها دوری کنید – روش‌های جدید کلاهبرداری پیامکی

Engagements Icon
459

‌کلاهبرداری یا فیشینگ پیامکی (Smishing)، از جمله مدرن‌ترین حقه‌ها برای سرقت از افراد مختلف است. سودجویان با فرستادن پیامک های جعلی، طوری افراد را فریب می‌دهند که قربانی با میل و رضایت شخصی خود، دارایی‌اش را در اختیارشان می‌گذارد. برای مقابله با این نوع از جرایم، بهتر است تعدادی از نمونه پیامک‌های کلاهبرداری را باهم بررسی کنیم.

کلاهبرداری پیامکی

کلمۀ انگلیسی فیشینگ (phishing) تلفظی درست مثل کلمۀ fishing به معنای "ماهیگیری" دارد. در این نوع جرم سایبری، هکر مانند یک صیاد در دریایی از اطلاعات، به دنبال صید یک ماهی بزرگ یا همان اطلاعات محرمانۀ افراد می‌گردد و با استفاده از طعمه‌ای فریب‌دهنده، افراد را به دام می‌اندازد.

انواع پیامک‌های کلاهبرداری رایج

اس ام اس‌های مشکوک کلاهبرداری ممکن است شامل متنی شبیه به ابلاغیه‌های قوۀ قضائیه یا قطع یارانۀ معیشتی باشند. سودجویان حتی ممکن است از طعمه‌ای استفاده کنند تا به شما بگویند برندۀ یک جایزه یا پول هنگفتی شده‌اید و حالا فقط کافی است اطلاعات حساب خود را برای‌شان ارسال کنید.

شاید برای‌تان جالب باشد که 90 درصد پرونده‌های پلیس فتا درمورد کلاهبرداری سایبری هستند. حال، ما به عنوان انسان‌هایی که در عصر مدرنی زندگی می‌کنیم، باید بتوانیم روش‌های کلاهبرداری پیامکی را تشخیص دهیم و به کسانی که ممکن است دانش کافی نداشته باشند و قربانی شوند، مقابله با آن‌ها را آموزش دهیم.

آشنایی با انواع پیامک کلاهبرداری به شما کمک می‌کند که این نوع کلاهبرداری را به‌سرعت شناسایی کنید و قربانی آن نشوید.

پیامک کلاهبرداری هشداردهنده

دسته‌ای از اس ام اس‌های مشکوک، در تلاش‌اند که با هشدار دادن به شما دربارۀ مسئله‌ای مهم، اطلاعات‌تان را به‌دست بیاورند. این مسائل ممکن است موارد زیر را در بر بگیرند:

  • مسائل مذهبی
  • شکوائیۀ قوۀ قضائیه
  • مسائل مالی و بسته‌های معیشتی
  • و…

نمونه پیامک مشکوک با هشدار جعلی

آخرین مهلت ثبت نام جهت دریافت بسته معیشتی دولت

(لینک جعلی سرقت اطلاعات)

شکوائیه جدید علیه شما در سامانه ثنا ثبت شد.(لینک جعلی سرقت اطلاعات)

مامور ارسال پیام قوه قضایی ، شکوائیه علیه شما:( لینک جعلی سرقت اطلاعات)
یارانه شما قطع شد. ثبت نام در لینک زیر: ( لینک جعلی سرقت اطلاعات)
سبد خانوار به شما تعلق گرفت. ثبت نام از لینک زیر: (لینک جعلی سرقت اطلاعات)
ثبت نام کارت سوخت : آخرین مهلت تکمیل مدارک تا تاریخ ( لینک جعلی سرقت اطلاعات)

پیامک کلاهبرداری از چوپان دروغگو!

احتمالاً در طی سال‌های گذشته، اس ام اس‌های مشکوکی که ظاهراً از طرف یک روستایی کم‌سواد و مظلوم ارسال شده‌اند را دریافت کرده‌اید. بهتر است بدانید که اگر پیگیر ماجرای این پیامک‌های کلاهبرداری شوید، ممکن است در پشت پردۀ داستان، به قاچاقچیان آثار تاریخی برسید!

نمونه پیامک جعلی با سکه و عتیقه

ما عشایریم، مقداری جنس پیدا کردیم، شماره‌ شما رو استخاره کردم، پیام برات نوشتم، اعتماد کردم به قرآن، اگر می‌تونی این وسایل را برامان بفروش، نصف شما، نصف ما، قرآن وکیل راسته، کاری از دستت برمیاد جواب بده
سلام برادر من سیدرسول هستم، چوپانم تو روستایمان. داشتم زمین شخم می‌زدم، مقداری سکه با مجسمه پیدا شد، استخاره گرفتم، به ابالفظل شماره شما خوب آمد، پیام دادم کمک کنی، بفروشی، اباالفظلی هرچه بردن، نصف نصف، تو را به فاطمه زهرا کمک کن، به کسی نگو، اگر پلیسی بگو.
گلممد افغان هستوم. پسرعموی عبدلا که ب کت شوما کار مکرد گوفتم دگربرشوما پیغام فرستادم حقیقت یک مقدار سکه تلا پیدا پیدا کردوم یک پادشا روشون هست و چن تا مجسمه تاجدار است نوشته برجان خود دارند گوفتم ببینم متانی بر مه فروشانشان کنی هر چه باشد نسف بر شوما باشد نسف بر مه باشد. زنگ بزند.
سلام اقامهندس حال شما خوبس من عبدالله هموطن افغانی هستم من سه چهارسال پیش براکاری نزدشماآمدم کارمن حفاری ست درحقیقت من درحفاری یک کوزه سکه تلاقدیمی آسار باستانی پیداکردم من درایران آشنانداشتم پیغام دادم بشما اگرمیتانی ازپیش ماکمک کن نسف دو تامان

نظر کارشناسان آثار فرهنگی-تاریخی چیست؟

طبق توضیح کارشناسان، این پیامک‌ها یک نمونه از صدها پیامکی هستند که با داستان سکه و عتیقه، مردم ناآگاه را طعمه قرار می‌دهند. به این صورت که سودجویان، اس ‌ام‌ اس‌های مشکوک را به شماره‌های مختلف (و بیشتر رُند) می‌فرستند. سپس، کسانی که به داشتن آثار تاریخی علاقمند هستند، به خریدن آن‌ها تمایل پیدا می‌کنند. این تازه اول ماجرا است.

اس ام اس مشکوک

در ادامه، معمولاً یک شخص روستایی و ساده‌لوح را برای صحبت با خریدار جلو می‌فرستند و آثار تقلبی را به نام اثر اصلی جا می‌زنند. متأسفانه، از بین چندین مورد متفاوت، در نهایت یک یا چند نفر فریب این سودجویان را می‌خورند. با اطلاع از کلاهبرداری، قربانی هیچ نشانه‌ای از طمع‌کار اصلی ندارد و میلیون‌ها تومان پول خود را به‌راحتی از دست می‌دهد.

در حالتی بدتر، کلاهبرداران حتی آثار تقلبی را هم به قربانی نمی‌دهند و تنها در محل قرار، با ضرب و شتم، پولی که آن بخت برگشته برای معامله آورده را از او می‌گیرند.

پیامک بانکی جعلی

سامانۀ پیام کوتاه بانک‌ها یکی از پرکاربردترین دسته‌های اس ام اس انبوه است. دسته‌ای از سودجویان هنگام کلاهبرداری پیامکی، به سراغ تغییر چهره می‌روند و خود را به جای بانک‌هایی که در آن‌ها حساب دارید، جا می‌زنند. برای شناسایی انواع اس ام اس مشکوک بانکی،  بهتر است نمونه‌ای از پیامک کلاهبرداری بانکی را ببینید:

رمز اینترنتی بانک (نام بانک مدنظر) خود را فراموش کرده‌اید؟ از این طریق آن را بازیابی کنید: (لینک جعلی کلاهبرداری سایبری)

اس ام اس جایزه و بن خرید جعلی

یکی از رایج‌ترین انواع کلاهبرداری پیامکی، ارسال اس ام اس با مضمون برنده شدن شما در یک قرعه‌کشی یا انتخاب‌تان به عنوان فرد خوشبختی است که کاملاً ناگهانی، پول زیادی به دست خواهد آورد. اینجور پیامک‌ها، مانند طعمه‌ عمل کرده و کاری می‌کنند که مخاطب با میل خود، در دام کلاهبردار بیفتد و اطلاعاتش را در اختیار وی قرار دهد تا جایزۀ جعلی را دریافت کند.

نمونه پیامک‌های کلاهبرداری جایزه‌دار

خط شما برنده بن تخفیف 20 میلیون تومانی شده برای دریافت هدیه خود همین حالا تماس بگیرید.
مشترک گرامی شما در جشنواره بهاری ایرانسل برنده یک دستگاه ال ای دی ۴۷ اینچ ال جی شده اید. جهت دریافت جایزه مشخصات، به همراه آدرس دقیق منزل خود را به شماره فوق ارسال نمایید و منتظر جواب بمانید.
مشترک گرامی

شما در طرح هزاران لبخند زمستانی برنده قرعه کشی مبلغ ۲۰۰۰۰۰۰۰ ریال گشته اید . برای دریافت وجه خود با تماس به شماره های … و یا شماره فکس ۰۲۱۷۷… اقدام نمایید . www.mci.ir  همراه اول   هیچکس تنها نیست

غالباً قربانیان این روش کلاهبرداری پیامکی، جایزه‌ای دریافت نمی‌کنند و یا چندین کالای بی‌ارزش را با تخفیف‌های جعلی از فروشندگان کلاهبردار تهیه می‌کنند.

نمونۀ واقعی کلاهبرداری پیامکی

اگر تصور می‌کنید که این نمونه‌های کلاهبرداری پیامکی تنها خیالی و بخشی از داستان‌ها هستند، بهتر است با داستان کلاهبرداری 2 میلیارد ریالی با ارسال پیامک ابلاغ قضائی آشنا شوید.

به گزارش مرکز ملی اطلاعات مالی ایران، سرهنگ حسن مشهدی اذعان داشته‌اند که در پروندۀ  کلاهبرداری 2 میلیارد ریالی شهرستان کاشمر، شاکی در اظهارات خود عنوان داشته که پیامکی مبنی بر ابلاغیۀ قضایی برایش آمده است. وی برای مشاهدۀ متن شکوائیه از طریق لینک ارسال شده اقدام و اطلاعات حساب بانکی را وارد کرد. بعد از آن، طی چند مرحله، از حساب بانکی‌اش مبلغ 2 میلیارد و 280 میلیون ریال وجه برداشت شد.

این مقام انتظامی از شهروندان خواست در صورت مواجهه با موارد مجرمانه و مشکوک، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir و یا با تماس با شمارۀ ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا گزارش کنند.

روش‌های پیشگیری از کلاهبرداری پیامکی

آشنایی با نمونه پیامک‌های کلاهبرداری تنها یکی از راه‌های پیشگیری از این جرم سایبری است. برای کسب اطلاعات جامع دربارۀ انواع روش‌های مقابله با فیشینگ، می‌توانید به مقالۀ فیشینگ چیست؟ سر بزنید. در این‌جا نیز به‌طور خلاصه، به انواع روش‌های پیشگیری از کلاهبرداری پیامکی و توصیه‌های امنیتی در این باره می‌پردازیم.

علائم هشداردهنده برای شناسایی پیامک‌های تقلبی

هنگام دریافت پیامکی که از هویت فرستندۀ آن مطمئن نیستید، زنگ خطرهای هشداردهندۀ زیر را با دقت بررسی کنید:

تنها سرشمارۀ پیامک‌های قوۀ قضائیه، ADLIRAN و پلیس فتا، PolicaFATA است همچنین تنها سامانه‌ای که در پیامک‌های قوۀ قضائیه برای ارجاع معرفی می‌شود، سامانۀ ثنا (سامانۀ ثبت نام الکترونیک قضائی) است. هر متن یا سرشمارۀ دیگری که وانمود کند یکی از این هویت‌ها را دارد، جعلی و کلاهبرداری می‌باشد.
  • غلط‌های املایی: سازمان‌های رسمی و افراد قابل اعتماد، به نحوۀ نگارش صحیح کلمات در اس ام اس تبلیغاتی خود، اهمیت می‌دهند.
  • پروتکل لینک ارسالی: لینک‌هایی که به جای https با http شروع می‌شوند، امنیت پایین‌تری دارند.
  • اتصال به درگاه جعلی: URL تمامی درگاه‌های پرداخت امن، با عبارت shaparak شروع می‌شود.
  • دامنۀ کلاهبرداری URL: در ایران، دامنه‌هایی مانند ir, org, com استفاده می‌شوند و احتمال جعلی بودن لینک‌هایی با دامنه‌هایی مانند shop, biz و xyz بالاتر است.
  • و…
 

توصیه‌های امنیتی دربارۀ اس ام اس‌های مشکوک

به این توصیه‌ها توجه کنید تا از اطلاعات‌تان در مقابل کلاهبرداران سودجو، مراقبت کرده باشید:

  • یادتان باشد شرکت‌های بزرگ و معتبر قبل از ارسال جایزه، از شما اخاذی نمی‌کنند؛ در حقیقت، دریافت جایزۀ واقعی که برنده شده‌اید نیازمند پرداخت هزینه و اطلاعات گزاف نخواهد بود.
  • برای انتقال پول به حساب هیچ نیازی به حضور شما در کنار دستگاه عابر بانک نیست.
  • رمز اول و رمز پویا (یک‌بار مصرف) کارت‌های اعتباری، کد CVV2 و ... اطلاعات امنیتی هویتی شما هستند و نباید در اختیار افراد ناشناس قرار بگیرند.
  • رمزهای بانکی خود را به‌صورت دوره‌ای تغییر بدهید، و از اعدادی مانند شمارۀ شناسنامه، سال تولد و سایر اعدادی که قابل حدس زدن هستند، استفاده نکنید.

نکات پایانی و اقدامات پیشگیرانه

همان‌طور که در این مطلب اشاره کردیم، کلاهبرداری پیامکی روزیه‌روز بیشتر اتفاق می‌افتد. کلاهبرداران با پیامک‌های مشکوک متفاوت سعی در فریب مخاطبان دارند. در مواجهه با اس ام اس‌های مشکوک، تا حد ممکن احساسی رفتار نکنید و راه‌کارهای بالا بردن امنیت را برای حفظ اطلاعات شخصی‌تان به کار ببرید. حال که با خواندن این مطلب در این خصوص آگاهی کسب کردید، اطرافیان خود را نیز از این ضرر و زیان، مطلع سازید. همچنین، در صورت مواجهه با چنین کلاهبرداری‌های پیامکی، مراتب را به اطلاع پلیس فتا برسانید.

در صورتی که سؤالی دربارۀ کلاهبرداری اس ام اسی دارید، از بخش نظرات با ما در ارتباط باشید.

سوالات متداول

تفاوت کلاهبرداری پیامکی با ویروس پیامکی چیست؟
اما Smishing به دسته‌ای از جرایم گفته می‌شود که در آن‌ها طعمه‌ای برای فرد ارسال می‌شود تا او را با استفاده از روش‌های گوناگون، به دام بیندازند. اطلاعات لازم دربارۀ کلاهبرداری پیامکی را این‌جا بخوانید: فیشینگ چیست؟
چگونه پیامک کلاهبرداری رمز ارز تتر (Tether) را تشخیص دهیم؟
پیامک «سلام ریحان» یا «سلام عمان» یکی از اس ام اس‌های تقلبی‌ای است که در کلاهبرداری رمز ارز مورد استفاده قرار گرفت و مال‌باختگان زیادی به همراه داشت. در این شیوه، هکرها پروفایل کاربری صرافی را هک می‌کنند و اطلاعات افراد را بدون اطلاع آن‌ها به‌روزرسانی می‌کنند. سپس پیامکی تقلبی با مبلغ شگفت‌آوری برای او ارسال می‌کنند. قربانی با دیدن مبلغ، طمع می‌کند و آدرس کیف پول خود را برای آن‌ها می‌فرستد و تمام! تحت هیچ شرایطی اطلاعات هویتی خود را در اختیار کسی قرار ندهید. به مبالغ هنگفت واریز شده به حسابتان توجه نکنید و آن‌ها را از مراکز قانونی پیگیری کنید. در نهایت، نرم‌افزارها را از سایت‌های قانونی و معتبر دانلود و نصب کنید.
اگر روی لینک فیشینگ کلیک کردیم چه کنیم؟
در صورتی که به اشتباه روی لینک‌های جعلی کلیک کردید، به‌سرعت اینترنت گوشی خود را قطع کنید و مورد پیش آمده را به پلیس فتا گزارش دهید تا در این باره شما را راهنمایی کنند. بهترین راه برای مقابله با حملات فیشینگ، پیشگیری از آن‌ها است.
به دنبال رشد کسب و کارتان هستید؟ ملی‌پیامک به شما امکان جذب، نگهداری و تعامل با مشتری را می دهد.
ثبت نام و ارسال پیامک ثبت نام در کمتر از 1 دقیقه
در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید! ارسال دیدگاه

تیم تحریریه ملی پیامک

هر آنچه در ملی پیامک می خوانید، حاصل یک کوشش تیمی است؛ کوششی در جهت یافتن درست‌ترین پاسخ به مسائل و انتقال آن به شما. ما امیدواریم تلاش‌های مجموعه ما بتواند تاثیری هر چند کوچک در بهبود کیفیت فضای دیجیتال ایران داشته باشد.
درباره تیم ما بیشتر بدانید
92دیدگاه
در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!
ارسال دیدگاه

  • Gravatar Icon

    حسین

    3 ماه پیش

    سلام گلمحمد افغان هستم پسرعموی عبدالله که پیش شما کارمکرد من چاه میکندم یک مقداری سکه711 تا پیداکردم اگر میتانی ازمن خریدار کن نصف برامن نصف هم براشما اما تورا به قرآن برکسی صوحبت نکن زنگبزن با این شماره به من پیام دادن093*****12

    • Gravatar Icon

      حسام کریمی

      3 ماه پیش

      دوست عزیز، این نوع پیامک‌ها طبق اطلاع‌رسانی‌های پیاپی پلیس فتا، فیشینگ و کلاهبرداری هستند.
      توصیه می‌کنیم این پیامک‌ها رو حذف کنید و به پلیس فتا اطلاع‌رسانی کنید.

  • Gravatar Icon

    مهدی زارع

    6 ماه پیش

    سلام امروز یکی باسرشماره ۰۹۱۶ به من زنگ زده حرف زدنش شبیه افغانی بود که قطع کردم بعد بهم اس ام اس داد سلام،جواب،بده،پروندم،چکارکردی الان برای چی به من پیام داده منظورش چیه؟

  • Gravatar Icon

    احمد

    11 ماه پیش

    با شماره 09201511849 به من هم پیام دادن. اسم و فامیل من را هم در پیام نوشته بود. خط من جدیده و شمارمو توی هیچ شبکه اجتماعی ثبت نکردم. نمیدونم چطور اطلاعاتمو دارن.
    سلام اقا احمد نظیر هستوم پسرعموی محمد افغان…

  • Gravatar Icon

    ابوالفضل

    1 سال پیش

    سلام من یه پسر 14ساله هستم ساکن استان مازندران
    امروز 1403,1,9
    من داشتم با گوشیم بازی میکردم که یهو یکی بهم پیام داد و شمارش این بود👈🏻09031285832
    نوشته بود:سلام اقا مهندس نهیم افغان هستم پسرعموی عبداله که پیش شما کارمیکرد درحال کنده کاری بودم 511سکه طلا قدیمی پیدا کردم به خدای یکتا حقیقت هسته برکسی صوحبت نکن زنگ بزن.
    بعد چند دیقه بهم زنگ زد گوشیرو دادم ب پدرم یه خانومی بود با لحجه افغانستانی میگفت من زن آقا نهیم هستم تورو ب خدای یگانه به کسی چیزی نگو من از خمین اراک هستم
    از اونجایی ک پدرم یه کارگر به اسم عبدلا داشت کاملن باورمون شده بود
    پدرم گفت به همون آقا عبدلا بگو بهمون زنگ بزنه
    به گوشی پدرم زنگ زد با شماره:09422038265
    اولین بار که دیدیم زنگ زد جواب ندادیم ولی دومین بار جواب دادیم و هیچ صدایی از گوشی پدرم نمیومد بعدش که پدرم تلفنشو قطع کرد شماره هارو بلاک کردیم
    اومدم تو گوگل سرچ کردم که به این سایت رسیدم و شوکه شدم
    پدرم چند روز دیگه میخاد بره آگاهی ببینه چه خبره
    واقعن متاسفم که توی مملکتمون باید یک سری افغانستانی کلاهبردار زندگی کنن
    از همتون خواهش میکنم که وقتی این پیامارو دیدید جواب ندید و سریع به پلیس گزارش بدید

    • Gravatar Icon

      صدف

      5 ماه پیش

      سلام چندروز پیش یه پیام واسم اومد از شماره ۹۰۱ که اخظاریه دادگاه ثبت شد منم زدم رو لینک ازم کدملی و شماره تماس خاست منم زدم بعدش همون پیام با خط من به ۵۰ نفر ارسال شد امشبم باز به تمام مخاطبای گوشیم ارسال شد من وارد درکاه پرداخت نشدم که هزینه رو واریز کنم ولی الان این پیام ازخط من مدام داره ارسال میشه باید چیکارکنم؟

      • Gravatar Icon

        حسام کریمی

        3 ماه پیش

        سلام دوست عزیز،
        این مدل از پیامک‌ها که وارد درگاه پرداخت نمی‌کنن و پولی از شما کسر نمی‌کنن ولی یک پیامک رو به هزاران نفر ارسال می‌کنن، بهشون می‌گن: ویروس پیامکی

    • Gravatar Icon

      زهره تاجیک

      1 سال پیش

      درود بر شما،
      البته که کلاهبرداری که نژاد و ملیت افراد ربطی نداره و افراد سوءاستفاده‌گر از هر فرصتی برای این کار استفاده می‌کنند.
      بله شما باید سریع این پیام‌ها رو پاک و بلاک کنید و درصورتی که می‌تونید با پلیس فتا تماس بگیرید.

  • Gravatar Icon

    امیر

    1 سال پیش

    متاسفانه تو مملکت ما هر روز یک روش جدید کلاه برداری ابداع میشه این روش ها که مال خیلی سال پیش هستند.من واقعا تعجب میکنم از اینکه چرا بعضی از دوستان اینقدر راحت اجازه میدن کلاه سرشون بره .اما تعجب بیشترم از اینکه چرا پلیس فتا بساط این افراد رو یکبار برای همیشه جمع نمیکنه . شرکت مخابرات با کسب اجازه از مقام قضایی خیلی راحت میتونه با یک برنامه ساده تمام پیامکهایی اینچنین رو فیلتر کنه و شماره هایی که این گونه پیامها رو ارسال میکنند جهت بررسی و دستگیری افراد به پلیس فتا تحویل بده اما متاسفانه اینکار رو نمیکنند.الان روش جدید کلاه برداری این نرم افزارهای رسید ساز هست که میتونه رسید جعلی درست کنه.فروشنده های عزیز و مغازه دارها خیلی دقت کنند کلاه بردار میاد داخل مغازه کلی جنس میخره از شما بعد میگه کارت ندارم میشه کارت به کارت کنم؟ شما هم صد در صد قبول کنید اسم و فامیل رو میپرسه و مبلغ رو براتون میزنه اما پیامک واریز براتون نمیاد.کلاهبردار با نرم افزار رسبد ساز تو گوشیش یک رسید جعلی واریز نشون شما میده که همه چیز درست هست اسم و فامیل شما حتی ساعت و دقیقه و مبلغ … کلاه بردار میگه من عجله دارم حتما مشکل از بانک هست و تا چند دقیقه دیگه براتون پیامکش میاد و شما هم که رسید رو میبینید حرفش رو قبول میکنید و کلاه بردار خیلی راحت کلاه شما رو برداشته.

  • Gravatar Icon

    علی یا

    1 سال پیش

    از این شماره هم میفرستن 09030268615
    سلام مندس جان نظیر افغان هستم پسر عموی عبدولا کارگریتان مقداری سکه طلا پیدا کردوم برمن فروشان کن نصف شوما نصف برمن تانستی تماس بگیر

  • Gravatar Icon

    علی ایرانی

    1 سال پیش

    سلام دوستان من همون اول متوجه شدم اینها یک مشت کلاهبرداریه مضحکانه هست واسه همین فوری متن پیام رو توی اینترنت سرچ کردم و با این وبسایت مواجه شدم
    ضمن تشکر از اطلاع رسانیتون چطوری باید به پلیس فتا اطلاعش بدیم؟ ممنون میشم اطلاع رسانی کنید

    • Gravatar Icon

      سمیه جابری

      1 سال پیش

      سلام وقت شما به خیر
      میتونید با پلیس تماس بگیرید و شماره رو گزارش کنید
      برای جزئیات باید با خود پلیس تماس بگیرید

      • Gravatar Icon

        علی

        1 سال پیش

        ولی اینجوری خیلی طول می کشه و اونا گوشیشونو خاموش میکنن من میخوام به پولم برسم اینا چند نفرن اگه بشه دوباره بایکیشون قرار بذارم با هماهنگی پلیس هم به پولم میرسم هم اونا رو تحویل دادگاه میدم

  • Gravatar Icon

    مجید

    1 سال پیش

    سلام خسته نباشد چندروز پیش یه پیام واسم اومد از همین گلمحمد و عبدالله الان زنگ زدم میگه بیا الیگودرز وخمین تا نمونه سکه بهت بدم خیلی ممنون از سایتتون که متوجه شدم کلاهبرداریه

    • Gravatar Icon

      زهره تاجیک

      1 سال پیش

      درود بر شما،
      اصلا به این جور پیامک‌ها توجه نکنید و به اطرافیانتون هم هشدار بدید. نه تنها مال شما، بلکه جانتون هم در خطر میفته!

  • Gravatar Icon

    سید مرتضی

    1 سال پیش

    سلام و خداقوت به این آگاهی صادقانه شما
    واقعا لطف خدا بود که امشب این مطالب را خواندم
    ۲روز پیش نوشته بود خلاصه میگم آغامندس من حکیم افغانم پسرعموشیرممدپیشتان کارمکرد و ۷۳۱ سکه یافتم ازچاه و….
    وااااای باور کنید قرار گذاشتم با همچین کلاهبرداری که با تماس تصویری و مشخصاتم خلاصه منم باور کردم و بهش گفتم حتما آخر هفته میام شهری که گفته بود خمین در استان اراک ..!!! واقعا خدا بهم رحم کرد چون ۲۵۰ میلیون رو با فروش طلاهای همسرم آماده کردم که صبح پنج شنبه با ماشینم برم خمین بعد بخوام یک شبه میلیادر بشم و برگردم بیام دوبرابر برای همسرم طلا بخرم مثلا 😐🤭
    حالا جواب همسرم رو چی بدم طلاهاش رو دیروز فروختیم با کلی ضرر ؟!؟! به هرحال بازم خدایاشکرت
    ازتون سپاسگذارم به موقع بیدارم کردید متاسفانه گاهی بدجور فریب میخوریم..مراقب باشید عزیزان..

    • Gravatar Icon

      علی ایرانی

      1 سال پیش

      باز خدا رو شکر که اگاه شدید دوست عزیز
      واقعا گول این افراد رو نخورید هیچ گربه ای در راه رضای خدا موش نمیگیره

    • Gravatar Icon

      سمیه جابری

      1 سال پیش

      سلام دوست عزیز
      خوشحالیم زودتر متوجه شدید و مشکلی براتون پیش نیومده
      بیشتر مراقب اس ام اس های کلاهبرداری باشید

  • Gravatar Icon

    سعید

    1 سال پیش

    سلام امروز ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ این پیام به من فرستاده شد 👇👇
    اسم و فامیلی و حتی شغل منو میدونست
    با این خط +98 904 410 4467

    سلام گلمحمدافغانی هستم پسرعموی عبداله که پیش شما کارمیکرد درحقیقت من کنده کاری کردم یک مقداری سکه 511تا پیداکردم اگر میتوانی بفروشی نصف برامن نصف هم براشما اما تورا به قرآن برکسی صوحبت نکن زنگبزن

    • Gravatar Icon

      زهره تاجیک

      1 سال پیش

      سلام دوست عزیز،
      لطفا برای امنیت خودتون این شماره رو بلاک کنید، اصلا باهاش ارتباط برقرار نکنید و در نهیات به پلیس فتا اطلاع بدید.

      • Gravatar Icon

        علی

        6 ماه پیش

        سلام امشب یکی زنگ زد ساعت 2 برداشتم ببینم کی بعد قطع کرد نوشت سلام منم نوشتم سلام نوشت پیام بده نوشتم چی نوشت بیا با هم دوست بشیم نوشتم خجالت بکش
        حالا این کلاه بردار بود یا مردم آذار ساعت 2 شب زنگ زد و کارتم خالی نمی شود

  • Gravatar Icon

    ..

    1 سال پیش

    سلام ممنون از سایت خوبتون برای منم با شماره ۰۹۰۱۴۶۶۳۵۱۸ پیام اومده بود .
    سلام ارباب جمعه هستم پسرعموی عبدالله افغان پیش شماکارمکرد مقداری سکه با2دانه مجسمه پیدا کردوم بین مان قرآن باشه به کسی نگو بفروش نصف

    • Gravatar Icon

      محسن

      4 ماه پیش

      خخخخ ابن امروز واسه من اومد
      شهروند گرامی فاطمه السادات ….. لطفا جهت پیگیری و تکمیل پرونده 1403/6861/011007/18
      در تاریخ 1403/10/16ساعت 09:00همراه با مدارک و مستندات مرتبط به کلانتری 12 اهواز شهرستان اهواز مراجعه نمایید.
      پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی استان خوزستان

    • Gravatar Icon

      زهره تاجیک

      1 سال پیش

      سلام دوست عزیز؛
      اصلا به این جور پیامک‌ها توجه نکنید. جدیدا هم یه پیامکی درباره سهام عدالت می‌فرستن اگر چنین اس ام اسی اومد هم سریعا از گوشی حذف کنید.

  • Gravatar Icon

    زهره تاجیک

    1 سال پیش

    سلام دوست عزیز،
    بله متاسفانه این موارد خیلی زیاد شدن. جدیدا هم یه پیامکی می‌فرستن با عنوان سهام عدالت. به هیچ وجه روی لینک کلیک نکنید.

  • Gravatar Icon

    زهره تاجیک

    1 سال پیش

    سلام دوست عزیز،
    ممنونم از اینکه با ما این پیامک کلاهبرداری رو به اشتراک گذاشتید. متاسفانه این موارد زیاد هستند و باید از طریق پلیس فتا پیگیری بشه.

  • Gravatar Icon

    سمیه جابری

    1 سال پیش

    درود بر شما
    بله روش های جدیدی برای کلاهبرداری در نظر گرفتن
    با اطلاع رسانی باید جلوی این کار رو گرفت

  • Gravatar Icon

    سمیه جابری

    1 سال پیش

    درود بر شما
    ممنون ازتون
    روش های کلاهبرداری جدیدی متاسفانه راه افتاده
    مراقب باشید

  • Gravatar Icon

    سمیه جابری

    1 سال پیش

    سلام دوست عزیز
    ممنون از شما که تجربه خودتون برای ما گفتید

  • Gravatar Icon

    سمیه جابری

    1 سال پیش

    سلام دوست عزیز
    خوشحالیم این مطلب تونست به شما کمک کنه

ارسال پیامک از اینترنت

ارسال و دریافت پیامک تکی و انبوه با شماره های اینترنتی
مشاهده تعرفه ها فعالسازی در کمتر از 1 دقیقه

ثبت نام

در کمتر از 1 دقیقه ارسال پیامک را شروع کنید.

شرایط و قوانین را مطالعه کرده و قبول دارم.

پنل خود را انتخاب کنید