اگر سراغ اس ام اس مارکتینگ آمدید، حتماٌ با مزایا و تاثیر ارسال پیامک هم آشنا هستید. اما چقدر درباره بهترین زمان ارسال پیامک تبلیغاتی میدانید؟
اگر جوابتان خیر است، وقت آن رسیده که کمی در این باره بیشتر بدانید تا با رعایت نکاتی ساده پیامک را به یکی از موثرترین ابزارهای بازاریابی تبدیل کنید. خیلی راحت بگویم، زمانبندی ارسال پیامک خیلی خیلی اهمیت دارد، پس با من همراه شوید تا در ادامه زمان طلایی ارسال پیامک تبلیغاتی را بشناسید.
بهترین زمان ارسال پیامک تبلیغاتی
پیدا کردن بهترین زمان ارسال پیامک تبلیغاتی از آن جزئیاتیست که میتواند تاثیر بازاریابی پیامکی را چندین برابر کند. تحقیقات نشان داده که مردم معمولاً ظرف 3 دقیقه پیامک دریافتی را میخوانند. بنابراین زمانبندی درست میتواند تاثیر پیامک روی مشتریان را افزایش دهد و فروش بهتری همراه بیاورد. فقط کافیست که بهترین زمان ارسال پیامک را بر اساس نوع کارتان پیدا کنید و بعد برای ارسال پیامک تبلیغاتی برنامهریزی کنید. برای اینکه بهتر منظور ما را متوجه شوید، در ادامه یک مثال میآوریم:
فرض کنید که برای تبلیغ رستوران خود، پیشنهاد ویژۀ شام را ساعت 7 شب برای مشتریان میفرستید، اما در همین زمان دربی استقلال و پرسپولیس در جریان است. به نظر شما چند نفر بواسطۀ پیامک ارسالی شما سراغ رستوارن میآیند؟ احتمالا تعدادشان از انگشتان دست هم کمتر است! چون در زمان و وقت مناسبی سراغ دعوت کردنشان نرفتید!
سه بازه زمانی برای ارسال پیامک
بگذارید با همان فرض رستوران پیش رویم. همانطور که گفتم یک رستوران دارید و میخواهید پیشنهاد ویژهای برای نهار به مشتریان بدهید. برای بیشترین تاثیر میتوانید این پیشنهاد را راس ساعت 11:30 صبح برای آنها ارسال کنید.
این بازۀ زمانی وقتیست که کارمندان و مدیران معمولاً به این فکر میکنند که برای نهار چه چیزی بخورند و پیشنهاد شما برای آنها به منزلۀ یک فرصت استثنائی خواهد بود. فقط کافیست تصور کنید که این تبلیغ اگر در زمان مناسش ارسال شود، چقدر تاثیر بیشتری خواهد داشت تا به اهمییت بهترین زمان ارسال پیامک تبلیغاتی پی ببرید.
در واقع شما باید پیامکهای خود را در زمانی ارسال کنید که ارزش پیشنهاد مطرح شده در آن لحظه برای مشتریان بیشتر از همیشه باشد تا مخاطب بیشتر با پیامک شما ارتباط برقرار بکند، در موردش فکر کند و بلاخره تصمیمش را برای خرید بگیرد.
حالا در ادامه میخواهم چند نکتۀ کلی را در مورد زمان ارسال پیامک تبلیغاتی را بگویم که در هر کسبوکاری میتواند در نظر گرفته شود:
بهترین زمان برای ارسال پیامک تبلیغاتی
شروع روز زمان مناسبی برای ارسال پیامک تبلیغاتیست. در این زمان مردم کنجکاوند که روزشان را با دریافت اخبار جدید از اینترنت و خواندن پیامهای دریافتی آغاز کنند. پس در حالت کلی میتوانید روی این ساعات از روز حساب دیگری باز کنید.
بهترین زمان ارسال پیامک تبلیغاتی قبل از ظهر ساعت 8 صبح تا 12 ظهر است. در این مدت بسیاری از کارمندان در راه رسیدن به محل کارشان با موبایل سرگرمند، ایمیلهایشان را چک میکنند، پیامهای مختلف را میخوانند و احتمال اینکه پیام شما را ببینند، زیاد است.
نیمه دوم روز، از 17:00 تا 21
اگر کسبوکارتان در نیمه دوم روز بیشتر فعال است، توصیه میکنم اس ام اس تبلیغاتیتان را بین 5 عصر تا 8 شب ارسال کنید. در این زمان بیشتر مردم در حال استراحت هستند، پس احتمال اینکه گوشی به دست باشند و پیامتان را ببینند، بیشتر است.
ارسال پیامک تبلیغاتی از ساعت 9 شب به بعد اصلاً نتیجه خوبی ندارد و توصیه نمیشود. در این بازۀ زمانی بیشتر مردم در حال تماشای تلویزیون، شام خوردن و معاشرت با دیگران هستند و بعد از آن آمادۀ خواب میشوند. در نتیجه پیامتان نوعی مزاحمت است، خوانده نمیشود یا فردا صبح که مخاطب از خواب بیدار شود، خیلی چیزی یادش نیست و این یعنی شما عملاً از ارسال پیامک تبلیغاتی سود نبردید.
بهترین زمان ارسال در تعطیلات آخر هفته
مردم جمعهها به دلیل تعطیلی ادارات و شرکتها، اوقات فراغت بیشتری دارند و یشتر وقتشان را با گوشی موبایل میگذرانند. در اینجا سه پیشنهاد برای ارسال اس ام اس تبلیغاتی در روزهای تعطیل داریم.
هنگام ارسال پیامک تبلیغاتی این نکته را در نظر بگیرید که بیشتر مردم روزهای تعطیل دیر از خواب بیدار میشوند و بعد از آن هم معمولاً سرگرم خانواده و دوستانشان هستند و خیلی به پیامکهایی که برایشان ارسال میشود، روی خوشی نشان نمیدهند. پس روزهای تعطیل را نمیتوانیم تایم طلایی ارسال پیامک بدانیم، اما اگر اصرار به ارسال پیام دارید، بهتر است بعدازظهر را انتخاب کنید.
این زمان متعلق به افرادیست که کارهای روزانهشان را انجام دادند و حالا وقت استراحت کردنشان است، در این ساعات بیشتر به کارهای شخصی میپردازند، بنابراین احتمال دست گرفتن گوشی توسط آنها و دیدن پیامک بالاست.
جمعبندی
حالا که با اهمیت زمانبندی در ارسال پیام و بهترین زمان ارسال پیامک تبلیغاتی آشنا شدید، توصیه میکنم حتماً با نحوۀ نگارش متن پیامک تبلیغاتی هم آشنا شوید تا بتوانید کمپین بازاریابی پیامکی خود را عالی برگزار کنید و در آن موفق شوید. همچنین برای نوشتن پیامک جذاب و تاثیرگذار میتوانید از راهنمای نوشتن بهترین متنهای تبلیغاتی برای پیامکاستفاده کنید.
در صورتی که همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید، با 02183404 تماس بگیرید و با تیم پشتیبانی صحبت کنید، البته میتوانید در انتهای همین متن هم سوالهایتان را بنویسید تا به آنها فورا پاسخ دهیم.
علی
عالی و جامع
احمددزیانیان
استفاده کردیم.ممنون از نگارش این مقاله کاربردی و به جا
مريم مطلبيان
عالى بود متشكرم ???
محمد
عالیی
آرمین طلوعی
بسیار عالی،ممنون از مطالب مفید و ارزشمندتان??
میثم
عالی و مفید بود، ممنوووون
سمیرا سرباز
خوشحالم که مفید بوده؛ موفق باشید 🙂
نمايشگاه جهيزيه
سلام
مطالب آموزنده اي داريد؛ بنده از قبل پنل پيامك دارم ولي ليست شماره تلفن ندارم.
چطور ميشه ليست شماره همراه جمع آوري يا خريداري نمود؟
پشتیبانی
آقای فیضالهی، بابت لطفتون ممنونیم. در مطالب دیگر وبلاگ میتونید در مورد اشتراک پیامکی بیشتر بخونید. در مورد کاربرد پیامک برای فروشندگان (منجمله فروشندگان آنلاین) نیز بزودی مطلبی میذاریم. با اینحال بد نیست همینجا یه توضیح مختصر در این مورد بهتون بدیم. شما نیازی به خرید لیست شماره ندارید برای اینکه روی خود سامانه امکان ارسال به مناطق و اصناف مختلف وجود داره. اما این فقط یک راهحل موقته و در نهایت به اندازۀ جمعآوری شماره توسط خودتون بازدهی نداره. بنابراین پیشنهاد میکنیم که به مشتریان خودتون انتخاب دریافت پیامکهاتون رو بدید.
سامانه ارسال پیامک رو میتونید جوری تنظیم کنید که وقتی مخاطب یک کلمه رو برای شما ارسال میکنه شماره (و حتی نامش) در یک دفترچه شماره ثبت میشه. بعد از این میتونید با استفاده از پیامک انبوه این اشتراک خودتون رو تبلیغ کنید. برای نمونه چنین پیامکی بفرستید: “10% تخفیف سایت جهیزیه با ارسال کلمه جهاز” اینجوری مشتریان بالقوۀ شما ترغیب به ارسال پیامک میشن.
کار دیگهای که میتونید بکنید اینه که هنگام کامل کردن سفارش به مشتری امکان این رو بدید که برای اشتراک پیامکی شما هم ثبتنام کنه. نکته مهم اینه که مخاطب باید متوجه بشه که این اشتراک پیامکی چه مزیتهایی براش داره و چه پیشنهاداتی از این طریق در اختیارش قرار میگیره. همانطور که گفتیم، همۀ این موارد به طور کاملتر در مطالب وبلاگ توضیح داده شده است.
با تشکر