در حال حاضر، چیزی در حدود بیست سال از ارسال نخستین پیامک های تبلیغاتی در جهان گذشته است؛ و شاید با فراگیر شدن استفاده از گوشی های هوشمند و به تبع آن افزایش ضریب نفوذ اینترنت این سوال در ذهن بسیاری شکل گرفته باشد که آیا اس ام اس های تبلیغاتی دوران افول خود را می گذرانند؟ و آیا به زودی از گردونه ی رقابت با سایر مدیوم های تبلیغاتی حذف میشوند؟ و در نهایت اینکه برای استفاده از یک ابزار تبلیغاتی، آیا اس ام اس بهتر است یا تبلیغات دیگر؟
اس ام اس بهتر است یا تبلیغات دیگر؟
پاسخ به این سوال به دو بخش تقسیم می شود. نخست اینکه «بازاریابی پیامکی» خود به عنوان یکی از زیرمجموعه های «دیجیتال مارکتینگ» تقسیم بندی می شود. البته منظور ما از "بازاریابی پیامکی" مشخصا ارسال انبوه پیامک های تبلیغاتی نیست . با تقسیم دیجیتال مارکتینگ به دو بخش آنلاین و آفلاین، موضوع مورد بحث ما در ذیل مدیوم های آفلاین طبقه بندی می گردد؛ اما اجازه دهید تحلیل جایگاه آن را در رقابت با سایر رقبای نوظهورش به شما واگذار کنیم. بخش دوم پاسخ، همان نتیجه ای است که از جمع بندی این مقاله به آن خواهید رسید و ضرورتی ندارد که با نظر من و یا دیگران مشترک باشد.آیا پیامک های تبلیغاتی کارایی خود را از دست داده اند؟
«پیامک های تبلیغاتی» در مقایسه با سایر مدیومها چه وضعیتی دارند؟
شما می توانید با کمی جستجو در اینترنت به برخی از آمارهای مقایسه ای میان مدیوم های مختلف تبلیغاتی دسترسی پیدا کنید. مقایسه میزان بازدید پیامک با تبلیغات در شبکه های اجتماعی و یا مقایسه میزان بازدید یا تاثیر یک بیلبورد با تبلیغات در رادیو و هر نوع مقایسه ی دیگری که انجام آن برای شما پراهمیت و یا ضروری به نظر برسد. اما توصیه ی من به شما این است که به جای صرف وقت، انرژی و یا پول برای انجام تحقیقات اینچنینی، همین حالا پیش فرض ها و احتمالات ذهنی خود را مورد تجدید نظر قرار دهید. چیزی که باید بدانید این است که تمام آنچه را که به عنوان «دیجیتال مارکتینگ» می شناسید توسط "هوش های مصنوعی" مدیریت و اداره می شود. از گوگل به عنوان یک جستجوگر اینترنت تا تبلیغاتی که در سایتی مانند آپارات به شما نشان داده می شوند؛ همه و همه به لطف انتخاب های ظریف و هوشمندانه ی هوش های مصنوعی اتفاق می افتند.سخن پایانی
آمارها ازعان دارند، 86% از کاربران اینترنت همراه ، هنگام تماشای تلویزیون از گوشی های هوشمند خود استفاده می کنند. 33 درصد از این زمان به استفاده از اپلیکیشن ها، 37% به مرور صفحات اینترنتی، 40% به فعالیت در شبکه های اجتماعی و 56% به ارسال پیام کوتاه به دوستان واعضاء خانواده اختصاص می یابد. به تمامی این آمارها، می توان یک آمار دیگر را نیز اضافه کرد؛ کاربرانی که از گوشی های هوشمند استفاده نمی کنند. با این تفاسیر می توان اطمینان داشت که تبلیغاتی پیامکی همچنان یکی از دقیق تر و موثرترین روش های تبیغات هستند؛ با اطلاعات دقیق تر، هزینه های کمتر و احتمال تقلب به مراتب پایین تر از سایر مدیوم های دیجیتال! در صورتی که به دنبال ارسال پیامک از طریق اینترنتی هستید یا در رابطه با روش بازاریابی پیامکی نیاز به مشاوره دارید میتوانید با شماره تلفن 63404-021 تماس بگیرید تا کارشناسان ملی پیامک شما را راهنمایی کنند. یا اینکه میتوانید به صفحه تعرفهها مراجعه کرده و پنل مناسب برای کسب و کار خود را خریداری کنید.
به دنبال رشد کسب و کارتان هستید؟
ملیپیامک به شما امکان جذب، نگهداری و تعامل با مشتری را می دهد.
ثبت نام و ارسال پیامک
ثبت نام در کمتر از 1 دقیقه
بحث درباره این مقاله را شما آغاز کنید!
ارسال دیدگاه