آخرین خاطره‌ی شما از کدام رستوران شهر است؟ از آن رستوران چه تصویری در ذهن‌تان مانده؟ چه خاطره‌ٔ بدی از یک رستوران باعث شده که دیگر به آنجا نروید؟

گوشه گوشه‌ٔ ذهن ما پُر از خاطرات تلخ و شیرینی است، که در رستوران‌های مختلف سپری کردیم. قرار ملاقات‌های اول، دیدارهای خانوادگی، گپ زدن با دوستان قدیمی، شام مراسم‌های عزاداری، دوستی که آخرین بار فلان رستوران دیدیم و دیگر ندیدیمش و کلی خاطرات دیگر … .

از آنجایی که رستوران‌ها از مکان‌هایی هستند، که با خاطرات مشتریان درگیر می‌شوند، فقط غذا خوردن در آن‌ها اهمیت ندارد. در حقیقت، رفتن به رستوران بهانه‌ای برای دور هم بودن است. با این حال، اداره کردن یک رستوران و جذب مشتری برای آن به راحتیِ خوردن پیتزا نیست.

به خاطر نوسانات شدیدی که در تبلیغات رستوران و فست فود وجود دارد، بحث مدیریت آن کمی پیچیده و در عین حال جذاب است. مثلاً وقتی میگوییم “جمعه‌های بسیار شلوغ”، “صفِ مشتریانِ در انتظار“، “آشپزخانه‌ی شلوغ” و “پرسنل خسته” معمولاً عباراتی است که آخر هفته هر رستوران را تعریف می‌کند. اما بقیه روزها چطور است؟ شنبه‌ها هم همین وضع برقرار است؟ یا “خلوت است“، “مواد غذاییِ مانده‌ باید دور ریخته شوند” و “پرسنل کاری برای انجام دادن ندارند“؟

ما برای شنبه‌های خلوت رستوران یا فست فود که پرنده پر نمی‌زند، پیشنهادات فوق‌العاده‌ای داریم. بنابرین اگر رستوران دارید یا در فکر راه‌اندازی فست فود هستید، حتماً این مقاله را بخوانید. در این مطلب ابتدا بهترین روش‌های بازاریابی برای رستوران و فست فود را معرفی می‌کنیم و پس از آن، پیشنهاد ویژه‌ٔ ما، یعنی “پنل پیامکی ملی پیامک” را معرفی و برای‌تان شفاف می‌کنیم، که بازاریابی پیامکی چگونه می‌تواند به رستوران شما رونق دهد، پس با حوصله ادامه مطلب را بخوانید.

فهرست مقاله

روش های تبلیغات

مهم‌ترین نکته در تبلیغات، مشخص کردن هدف‌ است. اولین سوالی که باید از خود بپرسید این است که: “این رستوران به چه هدفی ایجاد شده است؟”، “آیا قصدتان ایجاد یک فضای دنج و صمیمی با مشتریان تقریباً ثابت است یا رستورانی کاملاً حرفه‌ای با مشتریان متغیر و گاهی ثابت“؟

داشتن هدف، باعث می‌شود، تا چشم‌اندازی شفاف از رستوران‌تان ترسیم کنید و با توجه به این چشم‌انداز، استراتژی مناسب تبلیغات‌تان را انتخاب و متناسب با آن تبلیغات را شروع کنید.

استراتژی تبلیغات

استراتژی تبلیغات روشی است که برای معرفی خود به جهانِ مخاطبان انتخاب می‌کنید. در تعیین استراتژیِ مناسب، عوامل زیادی دخیل هستند: مثل نیازها، ویژگی محصولات، اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت، میزان بودجه‌ای که برای تبلیغات دارید و … .

تقریباً به ازای هر روشی که برای تبلیغات یا ارتباط با مشتری وجود دارد، یک استراتژی بازاریابی نیز وجود دارد. یک استراتژی مناسب، تمام روش‌های تبلیغاتی را بررسی می‌کند. بهترینِ آن‌ها را انتخاب و به مناسب‌ترین نحو استفاده می‌کند.

انواع تبلیغات

در چند سال اخیر، بازاریابی دیجیتالی بازار را قبضه کرده است. تبلیغات سنتی به سرعت به حاشیه رانده شدند یا موارد استفادۀ از آن‌ها محدود به شرایط خاصی شده است. یکی از دلایل، این است که بازاریابی دیجیتالی، دوربینِ بازار را از توجه مطلق به محصول و فروشنده به سمت مخاطبان گرداند و درجۀ اول اهمیت را به مخاطب اعطا کرد. این مسئله به رابطه‌ٔ انتقادی دوطرفه‌ای میان مشتری و محصول انجامید.

در نتیجه، معادلات بازاریابی به سرعت دگرگون شد و تبلیغات با سرعت باورنکردنی مسیر دیگری را در پیش گرفت. مثلاً در بحث تبلیغات رستوران و فست فود اپلیکیشن‌هایی مثل “زودفود” و “اسنپ‌فود” از راه رسیدند و سریعاً فراگیر شدند. (در حدی که مادربزرگ من هم می‌خواهد برایش از همین ماسماسکم غذا سفارش بدهم. کدام تبلیغ تلویزیونی و بیلبورد شهری در زمانی اندک چنین فراگیر عمل کرد؟).

بازاریابی پیامکی چیست؟بازاریابی در شبکه های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی فرصت مناسبی برای معرفی رستوران به عموم مردم هستند. بازاریابی در شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام باعث می‌شود، تا رستوران یا فست فود توسط کاربران دیده شود.

اگر دقت کرده باشید در حال حاضر تعداد بسیار زیادی از رستوران‌ها با ایجاد یک حساب کاربری در اینستاگرام، اقدام به معرفی منوی غذا و محیط رستوران می‌کنند. اگر از شبکه‌های اجتماعی به درستی استفاده نشود به‌شدت به رستوران آسیب می‌زند و حتی می‌تواند تبلیغی منفی برای کسب‌وکار باشد.

مثلاً اگر در شبکه‌های اجتماعی‌، مدام مطالب و عکس‌های مشابه و تکراری بگذارید، چیزی طول نمی‌کشد که مخاطبان از محتوا خسته می‌شوند و صفحه‌ را ترک می‌کنند، بجای ارسال لینک‌ها و یا نقل قول‌ها یکی پس از دیگری، باید سعی کنید که روابط خود را با مشتری تقویت کنید و بیشتر از گذشته با آن‌ها در تعامل باشید. نظر مخاطبان را بپرسید، در مورد غذاها نظرسنجی کنید، انتقادها را جدی بگیرید و از پیشنهادها استقبال کنید.

برای تبلیغات شبکه‌های مجازی خود می‌توانید به سایت دیدوگرام مراجعه کنید و همه چیز را در مورد تبلیغات اینستاگرام و تلگرام در آنجا بخوانید.

بازاریابی محتوایی

محتوا یعنی هر چیزی که پیامی را به مخاطب می‌رساند، پیام می‌تواند خبری، پرسشی، تبلیغاتی و هر نوع پیامی باشد، که از سمت شما برای مخاطب ارسال می‌شود. نحوه‌ٔ ارسال هم متناسب با محتوا عکس، نوشته، اینفوگرافی، موشن‌گرافی، کلیپ و هر روش دیگر می‌تواند متفاوت باشد. محتوا واسطی بین شما و مخاطب است و مشتری از طریق محتواست که برند را می‌شناسد.

می‌توانید تبلیغات رستوران و فست فود خود را روی مطالب و محتوایی که در شبکه‌های اجتماعی می‌گذارید متمرکز کنید. این تعریف بازاریابی‌ای است که حول محور “تولید محتوا” می‌گردد. باید ایده‌ای مناسب برای تولید محتوای خود داشته باشید. این ایده‌ها به‌راحتی در تمام گوشه کنار رستوران، از برگزاری مسابقه‌ای کوچک گرفته تا تهیه یک ویدئو و نشان دادن پشت صحنه آشپزخانه رستوران به مخاطبان پیدا می‌شوند.

بازاریابی محتوا، گسترهٔ بسیار بزرگی دارد و حتی بازاریابی پیامکی که قرار است در ادامه به آن اشاره کنیم نیز به نوعی با تولید محتوا در ارتباط است. چرا؟ خب، متن پیامی که برای دیگران ارسال می‌کنید، نیز نوعی از محتوا است، اینطور نیست؟

اجاره بدهید صحبت درباره این مورد را به آینده موکول کنیم و شما را با بازاریابی پیامکی آشنا کنیم.

بازاریابی پیامکی

شاید با شنیدن نام بازاریابی پیامکی، انبوهی از پیامک‌های کلافه‌کننده تبلیغاتی به ذهن‌تان برسد که به هیچ سرنوشتی جز “نخوانده پاک شدن” دچار نمی‌شوند.

خب، اگر چنین تصوری دارید باید بگویم که شما تقریباً چیزی از بازاریابی پیامکی نمی‌دانید. در بازاریابی پیامکی روش کار به این‌صورت است که شما یک سامانه‌ٔ پیامکی برای خود ایجاد می‌کنید و با یک دایره‌ٔ کوچک از مشتریان تبلیغات را آغاز و به تدریج شعاع دایره‌تان را بیشتر می‌کنید. در نتیجه فقط کسانی که به رستوران شما علاقه‌مندند پیامک‌های شما را دریافت می‌کنند (اگر تا امروز تصور می‌کردید که بازاریابی پیامکی یعنی ارسال پیامک تبلیغاتی به هر فردی که تلفن همراه دارد، باید بگویم که سخت اشتباه می‌کردید).

از طرفی دیگر از طریق سامانه پیامکی خود به راحتی می‌توانید سایر بازاریابی‌های دیجییتال خود را هم پوشش دهید. مثلاً شبکه‌های اجتماعی خود را از طریق این سامانه به مشتریان خود معرفی کنید و با یک پیامک از آن‌ها بخواهید که در صورت تمایل در شبکه‌های اجتماعی شما عضو شوند.

همانطور که اشاره کردم بهتر است تمام تصورات اشتباهی را که درباره بازاریابی پیامکی دارید را فراموش کنید و بدون پیش‌فرض، ادامه‌ٔ مطلب را بخوانید تا ببینید چگونه می‌توانید از “سامانه پیامکی ملی‌پیامک” به بهترین نحو برای رستوران خود استفاده کنید.

بازاریابی پیامکی چیست؟

به زبان ساده، بازاریابی پیامکی به این معناست که شما از طریق سامانه پیامکی – با هدف تبلیغات، ارائه خدمات یا اطلاع رسانی – برای مشتریان‌ ‌اس‌ ام ‌اس ارسال می‌کنید. این یک روش ساده، موثر و کم‌هزینه برای رستوران‌ها محسوب می‌شود. محبوبیت بالای پیامک در بین مشتریان، به مرور درآمد را افزایش می‌دهد. کوپن‌های تخفیف، غذاهای جدیدی که به منوی خود اضافه کردید، رویدادهایی که در رستوران انجام می‌شود (مثلاً موسیقی زنده) همه و همه مثل آب خوردن و طی چند دقیقه می‌تواند به اطلاع مشتری برسد. چگونه؟ با یک پیامک!

چرا بازاریابی پیامکی بهترین روش برای معرفی رستوران شماست؟بازاریابی پیامکی چیست؟

هنوز در مورد تاثیر بالای پیامک مطمئن نیستید؟ ما در اینجا هفت دلیل می‌آوریم که چرا پیامک رسانۀ ایده‌آل برای تبلیغات رستوران و فست فود است و باعث ارتباط با مشتری می‌شود.

پیامک‌ شما با روی باز دریافت می‌شود

همانطور که در بالا گفتیم، قرار نیست برای همه‌ٔ جهان پیامک تبلیغاتی بفرستید. ابتدا برای مشتریان وفادار و ثابت خود اس ام اس بفرستید و به تدریج لیست مشتریان خود را گسترش ‌دهید. مشتریان وفادار افرادی هستند که خودشان تصمیم گرفتند، عضو خبرنامه پیامکی‌ شوند یا دوست دارند پیامک‌های شما را دریافت کنند. به همین خاطر است که پیامک‌های تبلیغاتی اینچنینی، بسیار تاثیرگذار هستند.

شما می‌توانید یک خبرنامه‌ٔ پیامکی ایجاد کنید و از مشترکین خود بخواهید در صورت تمایل در خبرنامه‌ عضو شوند، سپس برای اعضای خبرنامه، پیشنهادات جذاب ارسال کنید. مطمئن باشید نه تنها به مرور تعداد افراد عضو خبرنامه پیامکی  افزایش می‌یابد، بلکه پیشنهادات در عرض چند دقیقه مورد استقبال قرار خواهد گرفت.

در صورتی که تمایل دارید در خبرنامه پیامکی ما عضو شوید عدد 1 را به همین سامانه ارسال کنید.

پیامک یک ابزار ارتباطی محبوب است

در یک ساعت گذشته چند بار تلفن همراه خود را چک کردید؟

قاعدتاً حداقل یکبار به آن نگاه کردید. بقیه آدم‌ها هم مثل شما هستند. این روزها موبایل پرکاربردترین ابزار انسان‌هاست و همیشه و همه جا همراه آدم‌هاست. به همین دلیل، چک کردن موبایل به عادتی هر ساعته تبدیل شده است.

بنابراین یکی از بهترین راه‌های درگیر شدن با مخاطبان‌، “پیامک” است. ارتباطات پیامکی بیشترین محبوبیت را در بین جوانان دارد. در واقع، پیامک معمول‌ترین روش ارتباط متنی بین جوانان 15 تا 24 ساله است و این جوانان، دقیقاً همان افرادی هستند که بیشتر از هر قشر دیگری به سراغ شما می‌آیند و با ارزش‌ترین مشتریان محسوب می‌شوند.

اکثر پیامک‌های تبلیغاتی خوانده می‌شود

آمارها نشان داده‌اند 97.5% از پیامک‌های تبلیغاتی توسط مخاطب باز شده و خوانده می‌شوند. برای اینکه متوجه اهمیت این درصد شوید، بد نیست بدانید که تنها 10% از ایمیل‌های تبلیغاتی باز می‌شوند و بقیه یا پاک شده یا در صندوق اسپم ذخیره می‌شوند.

پیامک راحت‌، کم‌هزینه‌ و بی‌دردسرترین راه‌حل برای دسترسی به مشتریان شماست. روشی است که شخصاً پیام خود را به دست تک تک مشتریان می‌رسانید و مطمئن هستید آن‌ها از پیشنهاد شما باخبر می‌شوند.

پیامک یک ارتباط آنی را مُیسر می‌کند

یکی از آیتم‌های مهم در بازاریابی داشتن ارتباط آنی و بی‌واسطه با مخاطب است. این جمله به چه معناست؟ آمارها نشان دادند، که 90% از پیامک‌های ارسالی، ظرف سه دقیقه خوانده می‌شوند. این دقیقاً معنای ارتباط آنی است. بی‌واسطه بودن پیامک به سبب آن است که شما پیام خود را مستقیماً به دست مشتریان می‌رسانید.

این ارتباط آنی نقش مهمی را در بازاریابی ایفا می‌کند. خوشبختانه شغل شما فی‌نفسه برای آدم‌ها لذت‌بخش است. اکثر آدم‌ها رستوران رفتن را دوست دارند. شما با ارسال پیشنهاد هیجان‌انگیز و خوشمزه‌ به مشتری به سرعت این پتانسیل بالقوه را در مشتری بیدار می‌کنید. او بی‌درنگ به سمت رستوران روانه می‌شود. دقیقاً همین سرعت بالاست که به شما اجازه می‌دهد در زمان‌هایِ خلوت ظرف مدت کوتاهی، مشتریان جدیدی را به رستوران خود بکشانید.

پیامک ابزاری صمیمی برای ارتباط است

گوشی تلفن یه چیزه شخصیه! مثل مسواک می‌مونه” حتماً این جمله را زیاد شنیدید، دقیقاً درست است. به همین دلیل است، که ما تمام پیامک‌های خود را باز می‌کنیم. زیرا اکثر پیام‌ها را از طرف دوستان، نزدیکان و خانوادۀ خود دریافت می‌کنیم. بر خلاف ایمیل یا تلفن، پیامک در یک فضای شخصی و صمیمی به دست مشتری می‌رسد.

بنابرین وقتی مشتری به دریافت اس ام اس‌های شما رضایت می‌دهد، به این معناست که با روی باز از همه ایده‌های تبلیغات رستوران و فست فود استقبال می‌کند و هر زمان که بتواند از آن‌ها استفاده می‌کند. به این ترتیب، یک رابطه‌ی دو طرفه و دوستانه میان مغازه فست‌فود و مشتری شکل می‌گیرد. مخاطب شما را به عنوان دوست خود می‌بیند: یک رستوران با کارکنانی گرم و صمیمی.

گوشی موبایل همیشه همراه افراد است

روزانه می‌بینید که چگونه گوشی‌های موبایل بخشی از وجود ما شدند و همه‌جا همراه خود می‌بریم. حتی در رخت‌خواب!

پیامک به شما اجازه می‌دهد در هر زمان و مکانی به مشتریان وفادار خود دسترسی داشته باشید. برخلاف تبلیغات سنتی مانند تراکت و کوپن‌های تبلیغاتی که اکثرا به کف پیاده‌روهای خیابان روانه می‌شدند، پیامک‌ها در گوشی مشتری ذخیره می‌شود و او می‌تواند در هر زمان و مکانی که بخواهد از آنها استفاده کند.

پیامک کم‌هزینه و مقرون به صرفه است

هزینه‌ٔ هر پیامک بسیار کم است و واقعاً یک سرمایه‌گذاری ارزشمند به حساب می‌آید. بسیاری از رستوران‌ها هزینۀ تبلیغ در رسانه‌های معتبر را ندارند. بعضی از آن‌ها هم نیاز چندانی به تبلیغات ندارند، فقط می‌خواهند در زمان‌های خلوت میزهای رستوران خود را پر کنند. اگر شما هم جزو این رستوران‌ها هستید بهتر است بدانید راه‌حلی ارزان تر و مطمئن تر از پیامک برای شما وجود ندارد.

بگذارید این طور بگویم. هزینه ارسال هر پیامک تقریباً 10 تومان است. اگر شما برای 100 نفر از مشتریان خود پیامک ارسال کنید و به آن‌ها پیشنهاد ویژ‌ه‌ای بدهید، در واقع هزینه تبلیغات شما 1000 تومان شده است. حال تصور کنید که تنها یک نفر از آن صد نفر به پیامک شما پاسخ دهند و از پیشنهاد شما استفاده کنند، سود حاصل از این 1000 تومان خرجی که شما انجام دادید، چقدر خواهد بود.

حال متوجه شدید وقتی از مقرون‌به‌صرفه بودن پیامک صحبت می‌کنیم، از چه صحبت می‌کنیم؟

کاربردهای پیامک برای رستوران و فست‌فود چیست؟استراتژی تبلیغات

خب، تا اینجا متوجه شدیم که چرا پیامک برای تبلیغات رستوران و فست فود‌ عالی است. با این حال، دقیقاً چه چیزهایی را می‌توان به مشتری پیامک کرد؟ در جواب باید گفت که یک رستوران می‌تواند استفاده‌های بسیار متنوعی از پیامک داشته باشید. در اینجا 7 روش خوب را برای استفاده از پیامک برای شما می‌آوریم.

احیا کردن وقت‌های خلوت در رستوران

می‌توانید تخفیف‌های ویژه‌ را در زمانی اس ‌ام ‌اس کنید که سرتان خلوت است و به مشتری نیاز دارید. پیامک جذابی که پیشنهادی فریبنده برای مشتریان دارد، بفرستید. در عرض چند دقیقه با سیل مشتریان شکمویی مواجه می‌شوید، که برای خوردن پیتزای ویژۀ امشب به شما مراجعه کرده‌اند.

پیتزا و همبرگر آلونگ
اگر سفارش خود را تا ساعت 6 امروز ثبت کنید 10٪ تخفیف شامل حال شما خواهد شد

تبلیغ رستوران

شما می‌توانید با پیامک، خودتان را معرفی کنید. کافیست یک پیامک به محدودۀ فعالیت خود ارسال کنید (در سامانه برای این ارسال روشی به نام پیامپ وجود دارد که برای اطلاع بیشتر می توانید به پیامپ مراجعه کنید) و از مخاطبان بخواهید به اشتراک پیامکی شما بپیوندند.

البته بهتر است این نوع تبلیغات محدود باشد، زیرا ارسال مکرر پیامک‌های تبلیغاتی بدون اجازه گرفتن از مخاطب می‌تواند باعث ایجاد مزاحمت شود. اگر به تازگی می‌خواهید رستوران خود را راه‌اندازی کنید، با یک پیشنهاد جذاب مشتریان را به مراسم افتتاحیه دعوت کنید.

بسیار مفتخریم که در افتتاحیه رستوران گیلانک شرکت کنید و از 50 درصد تخفیف برخوردار شوید افتتاحیه‌ی ما شنبه 18 آبان

کوپن تخفیف پیامکی

با ارسال یک کوپن تخفیف مشتریان را تشویق ‌کنید، که باز هم به سراغ فست‌فود یا رستوران بیایند. حتی می‌توانید مخاطب را ترغیب کنید تا دوستان‌شان را نیز همراه خود بیاورند. کافی است از مشترکین خود بخواهید با نشان دادن پیامک شما، یک تخفیف یا هدیۀ ویژه دریافت کنند.

فست‌فود آریا
با نشان دادن این پیامک نوشیدنی خود را مهمان ما باشید

غذای مخصوص سرآشپز

آیا برای روزهای هفته غذاهای ویژه‌ای در نظر گرفته‌اید؟ با یک پیامک می‌توانید این آیتم‌ها را به اطلاع مشتریان برسانید و به این ترتیب آن‌ها را وسوسه کنید، تا برای امتحان کردن بشقاب‌های ویژه به سراغ شما بیایند.

رستوران ایتالیایی بیترسویت
غذای مخصوص سرآشپز: فیله مینیوم با سس فلفل

رویدادها

در مواقعی که قرار است یک رویداد ویژه همچون موسیقی زنده در رستوران خود داشته باشید، بهتر است همه مشتریان خود را از این موضوع مطلع کنید. جای هیچ شکی نیست که برای این منظور پیامک بهترین و موثرترین ابزار برای تبلیغات رستوران و فست فود است.

رستوران سنتی آفتاب
غذای خود را همراه با موسیقی زنده میل کنید: جمعه ساعت 7 الی 10

مسابقۀ پیامکی

مسابقه یکی از جذاب‌ترین روش‌ها برای جلب مشتریان است. مسابقه، قلب مشتری را تا موقع نتایج به تپش درمی‌آورد. به همین دلیل یکی از مهم‌ترین ابزارهای تبلیغاتی بانک‌ها مسابقه و جوایز آن است.

لازم نیست حتماً جایزه‌ٔ خیلی گران قیمتی برای مسابقه خود در نظر بگیرید. می‌توانید آن‌ها را به همراه دوستان‌شان یک وعده مهمان کنید. همۀ مردم دوست دارند در یک مسابقه شرکت کنند و شانس برنده‌شدن خود را بسنجند. با برگزاری مسابقۀ پیامکی می‌توانید مشتریان را درگیر کنید و افراد جدیدی را به لیست مشترکین خود اضافه کنید.

خانهٔ استیک
شما با موفقیت وارد مسابقه شدید. برندهٔ شام 4 نفره سه‌شنبه اعلام می‌شود.

نظرسنجی

نظرسنجی نه تنها باعث درگیرشدن مشتری با رستوران و فست‌فود می‌شود، بلکه کمک می‌کند تا از نظرات نیز مطلع شوید و کیفیت کار خود را بهبود ببخشید. از مشترکین بخواهید که غذاهای مورد علاقۀ خود را انتخاب کنند، دربارۀ خدمات و غذاهای شما نظر بدهند، پیشنهاد بدهند که چه نوع غذای جدیدی به منوی شما اضافه شود و … .

با کمک این نظرات، مطمئناً مدیریت و اداره رستوران آسان‌تر خواهد شد.

امروز مشتریان رستوران شما چند برابر خواهند بود!

با ارسال پیامک به محله و منطقه خود، مشتریان جدیدی را جذب کنید و با ارسال پیشنهادات ویژه، تبریک تولد و... به مشتریان فعلی و جدید خود آن ها را حفظ کنید.
10% تخفیف!
MPC10
کپی کد
برای ارسال پیامک تکی و انبوه همین الان ثبت نام کنید
ثبت نام و ارسال پیامک آنی

چگونه یک خبرنامۀ پیامکی داشته باشید؟

تا اینجا فهمیده‌ایم که چرا باید از پیامک برای تبلیغات رستوران و فست فود استفاده کنیم، حالا در مورد اشتراک پیامکی چیست و کاربردهای پیامک چه می‌تواند باشد، صحبت می‌کنیم، اما شاید مطمئن نباشید که ارائه یک اشتراک پیامکی چگونه است؟ نگران نباشید، جمع‌آوری یک لیست اشتراک اصلاً کار سختی نیست!

کلمۀ کلیدی و خط اختصاصی 

در ابتدا باید یک کلمۀ کلیدی را برای خود ثبت کنید. مشتریان می‌توانند با استفاده از کلمۀ کلیدی به اشتراک شما بپیوندند، این کلمه باید به راحتی در ذهن مخاطب بماند و نمایانگر رستوران شما باشد. پس بهتر است یک کلمۀ ساده و جذاب انتخاب کنید (یا حتی برای راحتی بیشتر مشتری یک عدد را به عنوان کلمۀ کلیدی خود برگزینید).

برای مثال، اگر که نام رستوران شما “خانۀ استیک پیامک” است، یک کلمه مثل “استیک” یا “پیامک” برای شما مناسب خواهد بود. پس از تنظیم این کلمۀ کلیدی کافی است از مشتریان خود بخواهید آن را به خط اختصاصی شما ارسال کنند.

کلمه کلیدی برای اشتراک رستوران

تشویق به عضویت 

اکنون که شما کلمۀ کلیدی خود را در اختیار دارید، باید به مشتریان دلیلی برای عضویت بدهید. درست است که برخی از مشتریان به خاطر این به خبرنامۀ شما می‌پیوندند که رستوران شما را دوست دارند و می‌خواهند اخبار و پیشنهادات را دریافت کنند، اما لازم است تلاش کنید تا بیشترین تعداد مشترکان را بدست آورید، زیرا هر چقدر لیست شمارۀ شما بزرگتر باشد، سود بیشتر خواهد بود.

بنابراین باید آن دسته از مشتریان که در مورد اشتراک تردید دارند را هم جذب کنید. یک مشوق کوچک می‌تواند تاثیر بسیار زیادی بروی این افراد داشته باشد. در این‌جا سه راه تشویق مشتری را می‌آوریم.

  • تخفیف در ازای اشتراک: مطمئناً مشتریان دوست دارند در آینده پیشنهاد‌های رستوران را دریافت کنند. اما اینکه در همان لحظه، یک تخفیف دریافت کنند انگیزۀ بیشتری برای عضویت ایجاد می‌شود. بنابراین می‌توانید برای کسانی که عضو خبرنامه می‌شوند، تخفیف خوبی در نظر بگیرید. 

دوست دارید شام را با 15% تخفیف نزد ما باشید؟ کافی است کلمۀ “استیک” را به خط 02188003373 ارسال کنید و در خبرنامۀ پیامکی ما عضو شوید.
  • هدیه در ازای اشتراک: هیچ مخاطبی نمی‌تواند در مقابل وسوسۀ دریافت هدیه رایگان مقاومت کند، بنابراین می‌توانید در ازای عضویت، به مشتریان یک پیش غذا، نوشیدنی، سالاد یا دسر رایگان هدیه دهید.

دسر را مهمان ما باشید! کافی است کلمۀ “پاستا” را به خط 02188003373 ارسال نمایید تا این هدیه و سایر پیشنهادات ما را دریافت کنید.
  • برگزاری مسابقه: یک راه خوب دیگر برای جمع‌آوری اشتراک، برگزاری مسابقه است. یک جایزۀ خوب برای مسابقه در نظر بگیرید و این را هم فراموش نکنید، که به مشتریان اطلاع دهید با شرکت در مسابقه به خبرنامۀ پیامکی اضافه می‌شوند.

یک شام رایگان برای 4 نفر! کافی است کلمۀ “استیک” را به خط ۰۲۱۸۸۰۰۳۳۷۳ ارسال کنید تا هم به خبرنامه ما بپیوندید و هم شانس برنده شدن این شام  را داشته باشید.

چگونه خبرنامۀ پیامکی را تبلیغ کنیم؟

هرچقدر هم که تشویق‌ها برای مشتریان جذاب باشند، باز هم قرار نیست تا وقتی که مشتری در مورد خبرنامه و مزایای آن اطلاع پیدا نکند، به عضویت اشتراک خبرنامه رستوران درآید.

پس باید در هر جایی که می‌توانید، خبرنامه را تبلیغ کنید و مشتریان را از وجود آن مطلع کنید. بهتر است در تبلیغات یک درخواست مشخص از مخاطب داشته باشید، مثلاً مستقیماً از او بخواهید با ارسال یک کلمه به خط شما عضو خبرنامه شود و پیشنهادات را دریافت کنید.

همچنین خوب است اگر به مشتری بگویید که در ماه چه تعداد پیامک برای او ارسال خواهید کرد. نکته آخر اینکه باید سعی کنید مزایای خبرنامۀ پیامکی را به وضوح برای مخاطب بیان کنید، تا او دلیل خوبی برای عضویت داشته باشد. در واقع چالش اصلی در تبلیغ خبرنامۀ پیامکی این است که به مشتری نشان دهید کلیّت موضوع چقدر ساده است.

کجا خبرنامه را تبلیغ کنیم؟

برای اینکه بیشترین بازخورد را نسبت به بازاریابی پیامکی داشته باشید، باید در هر جایی که می‌توانید به تبلیغ خبرنامۀ خود بپردازید. پس سعی کنید در همهٔ تبلیغات رستوران و فست فود از مشتری دعوت کنید تا به اشتراک پیامکی بپیوندند. در ادامه لیستی از مکان‌های مختلفی می‌آوریم که برای تبلیغ  اشتراک پیامکی مناسب هستند.

  • منوی رستوران
  • رسید مشتریان
  • علامت‌های پنجره
  • وب‌سایت رستوران
  • شبکه‌های اجتماعی
  • تبلیغات اینترنتی
  • داخل رستوران
  • روزنامه و مجله
  • رادیو

روش‌های دیگری برای تبلیغ خبرنامه پیامکی

درست است که تعیین کلمۀ کلیدی بهترین و ساده‌ترین راه عضوگیری برای خبرنامۀ پیامکی است، اما تنها راه نیست. بلکه این امکان هم وجود دارد که خودتان شمارۀ مشتریان را جمع‌آوری کنید و آن‌ها را به لیست اشتراک خود اضافه کنید. در ادامه دو روش خوب برای جمع‌آوری شماره را معرفی می‌کنیم.

  • از پیشخدمت‌های خود برای یک ارتباط صمیمی کمک بگیرید. شما می‌توانید از پیشخدمت‌های خود بخواهید به مشتریان پیشنهادی ویژه برای عضویت بدهند (مثلا 20% تخفیف). کافیست بعد از صرف وعدۀ غذایی و قبل از پرداخت صورت‌حساب از آن‌ها دعوت به اشتراک کنند.

شاید علاقه داشته باشید در خبرنامۀ پیامکی رستوران ما هم عضو شوید. با عضویت در این خبرنامه هم پیشنهادهای ما را از طریق پیامک دریافت می‌کنید و هم 10% از مبلغ شام امشب را مهمان ما هستید. 
  • کارت و شمارۀ مشتریان خود را در یک صندوق دریافت کنید. می‌توانید صندوقی در رستوران قرار دهید و از مشتریان بخواهید کارت یا شماره تلفن خود را درون آن بیندازند تا  شانس برنده شدن یک جایزۀ خوب را داشته باشند.

کارت یا شمارۀ خود را درون صندوق بیندازید تا هم شانس برنده شدن کارت هدیۀ 100 هزار تومانی را داشته باشید و هم پیشنهادهای ویژۀ ما را از طریق پیامک دریافت کنید.

نتیجه گیری برای تبلیغات رستوران و فست فود

در این مطلب روش‌های مختلف برای تبلیغات رستوران و فست‌فود را نوشتیم، تا بتوانید مشتریان زیادی را به رستوران جذب کنید. اگر کیفیت غذای رستوران یا فست‌فود مناسب باشد و پرسنل خوش اخلاقی دارید، مطمئناً غذا خوردن در رستوران شما خاطره خوشی را برای مشتری رقم می‌زند. می‌توانید در سامانه ملی پیامک لیستی از مشتریان خود بسازید، آن‌ها را دسته‌بندی کرده و اس ام اس‌های مناسب با هر دسته را ارسال کنید. ظرف مدت کوتاهی خواهید دید که با یک برنامه‌ریزی تبلیغاتی منظم مشتریان جدیدی پیدا می‌کنید، مشتریان افزایش می‌یابند و کسب‌وکارتان رونق می‌یابد.

در صورتی که به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید، یا سوالی برای‌تان پیش آمده است، با بخش پشتیبانی ملی‌پیامک به شماره تلفن ۰۲۱63404 تماس بگیرید.

راهنمای کامل تبلیغات رستوران و فست فود: چه کنیم مشتری‌ها صف بکشند؟
به دنبال رشد کسب و کارتان هستید؟ ملی‌پیامک به شما امکان جذب، نگهداری و تعامل با مشتری را می دهد.
ثبت نام و ارسال پیامک ثبت نام در کمتر از 1 دقیقه
در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید! ارسال دیدگاه

تیم تحریریه ملی پیامک

هر آنچه در ملی پیامک می خوانید، حاصل یک کوشش تیمی است؛ کوششی در جهت یافتن درست‌ترین پاسخ به مسائل و انتقال آن به شما. ما امیدواریم تلاش‌های مجموعه ما بتواند تاثیری هر چند کوچک در بهبود کیفیت فضای دیجیتال ایران داشته باشد.
درباره تیم ما بیشتر بدانید