با توجه به درصد بالای باز شدن، پیامک یکی از بهترین ابزارهای بازاریابی به شمار میآید. پیامک به شما این فرصت را میدهد که برند خود را به مشتریان بالقوه معرفی کنید. همچنین به واسطۀ پیامک میتوانید یک رابطۀ مستقیم و عمیق با مشتریان فعلی خود برقرار کنید. اما برای اینکه پیامکهای شما بیشترین تاثیر را بروی مخاطبان بگذارند، لازم است نکاتی را در آنها رعایت نمایید و از مواردی هم اجتناب نمایید. در ادامه قصد داریم این نکات را به شما معرفی کنیم و توضیح دهیم که چگونه میتوانید بیشترین بازدهی را از پیامکهای خود دریافت کنید. پس با ما همراه باشید.
یک فراخوان محکم داشته باشید. در صورتی که مخاطبان متوجه نشوند که درخواست شما از آنها دقیقاً چیست، ارسال کردن پیامک بیهوده است. پس شما میبایست در پیامک خود یک درخواست مشخص از مشتری داشته باشید. برای مثال از مشتری بخواهید پیامک مذکور را به شما نشان دهد و یک تخفیف دریافت کند، به وبسایت شما نگاهی بیندازد، تماس تلفنی با شما داشته باشد یا ... به این ترتیب میزان درگیری مخاطب با شما افزایش پیدا کرده و در نتیجه افراد بیشتری به مشتری تبدیل میشوند.
تلاش نکنید مطالب زیادی را در یک پیامک بگنجانید. در بازاریابی پیامکی تلاش برای این است که تبلیغات مختصر و مفید باشد، زیرا محدودیتی برای تعداد کاراکتر یک پیامک وجود دارد. بنابراین اگر که چندین پیشنهاد مختلف برای مشتریان دارید، آنها را در چند پیامک مختلف مطرح نمائید. از طرف دیگر نباید با پیامکهای متعدد روزانه برای مخاطبان خود مزاحمت ایجاد کنید. سعی کنید پیامکهای خود را با فاصلۀ زمانی مناسب ارسال نمائید و تنها در صورتی آنها را بفرستید که یک پیشنهاد ارزشمند و مشخص داشته باشید.
تلاش کنید توجه مخاطبان خود را جلب کنید. سعی کنید جملۀ ابتدائی پیامک شما آنقدر جذاب باشد که مخاطب به خواندن ادامۀ متن شما ترغیب شود. خوب است یک جملۀ کوتاه و هوشمندانه در ابتدای پیامک بیاورید و به این ترتیب مخاطب را بیشتر درگیر کنید. برای مثال اگر قرار است برای رستوران خود پیامک تبلیغاتی ارسال کنید، میتوانید آن را با یک جملۀ طنز مثل این شروع کنید: " یخچال منزلتان خالی است؟"
از اختصارات پیامکی استفاده نکنید. ممکن است استفاده از اختصارات پیامکی باعث شود فضای بیشتری داشته باشید، اما نتیجۀ استفاده از چنین اختصاراتی این خواهد بود که مشتری شما را به عنوان یک شرکت غیر حرفهای ببیند که تلاش میکند خود را جوانپسند نشان دهد. بهتر است زبان پیامک شما همانطور باشد که صحبت میکنید. بعضی افراد دوست دارند در پیامکهای خود از علامت تعجب هم استفاده میکنند. اما دقت کنید که نباید در استفاده از این علامت هم زیادهروی نمائید.
فراموش نکنید که خود را معرفی نمائید. اینکه هیچ نامی از خود نبرید حرکت اشتباهی است، اما اکثر افراد این موضوع را فراموش میکنند. شما حتماً باید در پیامک نام خود را بیاورید تا مشتری با نام تجارت شما آشنا شود و متوجه شود دقیقاً چه کسی به او پیامک میفرستد. حتی میتوانید یک قدم فراتر بروید و آدرس وبسایت خود را نیز در پیامک قرار دهید. به این ترتیب مشتری را مستقیماً به سمت صفحۀ اینترنتی خود هدایت خواهید کرد.
به طولانیمدت فکر کنید. بازاریابی پیامکی بیشتر مناسب تبلیغات طولانیمدت است. ایده این است که آگاهی مخاطبان را از برند خود بالا برده و اعتماد آنها را بدست آورید. این یعنی باید دقت کنید پیامکهای خود را با برنامه فرستاده و طوری آنها را ارسال نمائید که باعث ایجاد مزاحمت برای مشتریان نشوند. واضح است که هیچکس دوست ندارد در وسط شب پیامک تبلیغاتی دریافت کند. پس همیشه قبل از ارسال به تمام جوانب قضیه توجه نمائید.