افزونه پنل کاربری اروند پنل | پلاگین Arvand Panel | مدیریت کاربران در وردپرس
اگر شما هم دوست ندارید پیشخوان وردپرس به عنوان ناحیه کاربری به کاربران شما نمایش داده شود، میتوانید با نصب یک افزونه کار خود را راحت کنید. یکی از کاربردیترین افزونههای پنل کاربری وردپرس، افزونه اروند پنل است. این افزونه با امکانات فراوانی که دارد، یک پنل کاربری زیبا و کاربردی در اختیار کاربران قرار میدهد.
اگر دوست دارید بدانید چگونه باید پلاگین پنل کاربری اروند پنل را به سامانه پیامکی متصل کنید، این مطلب را با دقت دنبال کنید.
امکانات افزونه پنل کاربری اروند پنل
با نصب افزونه پنل کاربری اروند پنل، امکانات کاملی در اختیارتان قرار میگیرد و درواقع از داشتن افزونههای گوناگون بینیاز خواهید شد. برخی از این امکانات عبارتند از:
- ایجاد فرمهای ورود و ثبتنام با شورت کد (کدهای کوتاه)
- ورود و ثبت نام امن با شماره موبایل
- امکان افزودن و ساماندهی بخشهای مختلف تیکت
- شخصیسازی رنگ و تصویر آیکون برای هر منو
- افزودن گوگل ریکپچا
- ارسال اطلاعیه و پیام برای مدیریت و کاربر خاص
- پشتیبانی از ووکامرس و وردپرس
- افزودن و مدیریت منو به پنل کاربری
- امکان ارسال پیامک و ایمیل برای اطلاع رسانی تیکت
- قابلیت ایجاد انواع فیلد
- افزودن و مدیریت لیست دانلود برای کاربران
- پشتیبانی از وب سرویس ارسال پترن
راهاندازی افزونه پنل کاربری اروند پنل
برای استفاده از پلاگین اروند پنل باید ابتدا آن را از سایت ژاکت تهیه و روی وردپرس خود نصب کنید. از طرف دیگر برای اتصال این افزونه به سامانه ملی پیامک، باید یک پنل اقتصادی به بالا داشته باشید تا بتوانید از وب سرویس پیامکی استفاده کنید. چنانچه هنوز پنل اس ام اس خود را خریداری نکردهاید از صفحه اصلی سایت ثبت نام و پنل خود را فعال کنید. البته برای مقایسه پنلهای پیامکی میتوانید به صفحه «تعرفه ها» مراجعه کنید.
پس از نصب افزونه، یک منو به نام «اروند پنل» در منوی وردپرس شما ایجاد میشود. هنگامی که روی آن کلیک میکنید، وارد منوی این افزونه میشوید و میتوانید بخشهای مختلف را مطابق میل خود تنظیم کنید. ما در این مطلب تنها به بخشهایی میپردازیم که مربوط به ارسال پیامک هستند.
منوی ورود
پس از اینکه افزونه اروند را روی وردپرس خود نصب کنید، یک گزینه به منوی شما اضافه میشود. برای انجام تنظیمات مربوط به ورود کاربران باید مطابق تصویر زیر، روی منوی ورود کلیک کنید.
فعالسازی ثبت نام یا ورود با موبایل
برای اینکه کاربران شما بتوانند با شماره موبایل و دریافت پیامک تایید وارد سایت شوند، باید حتما این گزینه را فعال کنید.
الزام کاربر به ثبت و تایید شماره همراه
اگر دقت کرده باشید در برخی از سایتها یا اپلیکیشنها حتما باید شماره موبایل را وارد کرد تا بتوان از خدمات آن سایت بهره برد. اگر شما هم میخواهید برای سایتتان چنین قانونی تنظیم کنید، این گزینه را فعال کنید.
روش بازیابی رمز عبور
چنانچه کاربران شما رمز عبور خود را فراموش کنند چگونه باید به حساب کاربری خود دسترسی پیدا کنند؟ در این قسمت میتوانید مشخص کنید بازیابی رمز عبور کاربرانتان با شماره تلفن همراه باشد، با ایمیل باشد یا هر دو. از آنجا که اغلب افراد دسترسی به گوشی تلفن همراه برایشان راحتتر از ایمیل است، توصیه میشود روش بازیابی رمز عبور را روی «توسط شماره همراه» بگذارید.
در نهایت پس از انجام تمام تنظیمات دلخواهتان، روی دکمه آبی رنگ «ذخیره تغییرات» کلیک کنید.
منوی ثبت نام اروند پنل
در منوی ثبت نام موارد مربوط به ایجاد حساب کاربری مشاهده میشود. مثلا اینکه میتوانید قوانین سایت را تعیین کنید یا گوگل ریکپچا در قسمت ثبت نام قرار دهید.
الزام به ثبت رمز عبور در ثبت نام با موبایل
اگر میخواهید کاربران شما هنگام ثبت نام با موبایل حتما یک رمز عبور برای خود تعیین کنند، باید این گزینه را فعال کنید.
منوی تیکت
اگر لازم باشد در پنل کاربری خود یک سیستم تیکت و پشتیبانی ایجاد کنید، از این قسمت میتوانید به تنظیمات آن دسترسی داشته باشید.
اطلاع رسانی تیکت
در منوی تیکت اروند پنل شما میتوانید مشخص کنید هنگامی که کاربری تیکت ارسال کرد، یک پیامک به مدیر سایت برسد و هر زمان که به تیکت کاربر پاسخ داده شد، به آنها یک پیامک ارسال شود.
متن پیامک اطلاع رسانی تیکت
دو فیلد برای تنظیم متن پیامک برای مدیر سایت و کاربران وجود دارد. در این دو فیلد میتوانید متن مورد نظر خود را با استفاده از کدهای کوتاهی که در خود افزونه قرار داده شده، تنظیم کنید.
دقت کنید که پیامکهای مربوط به تیکت از خطوط اختصاصی خودتان ارسال میشود و اگر افراد پیامکهای تبلیغاتی را روی سیمکارت خود مسدود کرده باشند، نمیتوانند این پیامک را دریافت کنند. البته اگر شما خط اختصاصی خود تبدیل به خط خدماتی کرده باشید، دیگر چنین مشکلی نخواهید داشت.
سامانههای پیامکی
در این قسمت باید تنظیمات مربوط به سامانه پیامکی را انجام دهید.
انتخاب ارائه دهنده
در این قسمت لیست شرکتهای ارائهدهنده سامانهای پیامکی را مشاهده میکنید. روی اولین گزینه یعنی ملی پیامک کلیک کنید.
نام کاربری و رمز عبور
دو فیلد بعدی مربوط به نام کاربری و رمز عبور شما در همان سامانه پیامکی است. مثلا اگر از ملی پیامک استفاده میکنید، نام کاربری و رمز عبوری که با استفاده از آن وارد ملی پیامک میشوید را باید در این قسمت وارد کنید.
به جای رمز عبور معمولی خودتان میتوانید از API Key استفاده کنید. استفاده از کلید API امنتر و مطمئنتر است و لازم نیست رمز عبور خود را در اختیار همکاران قرار دهید.
برای دریافت APIKey باید وارد پنل اس ام اس خود در سامانه ملی پیامک شوید. از منوی سمت راست، گزینه تنظیمات را انتخاب کنید. دوباره روی زیر منوی تنظیمات کلیک و سپس از این صفحه کلید API را کپی کنید.
از شماره
در این قسمت باید یکی از سرشمارههای اختصاصی خود را وارد کنید. برای اینکه به شمارههای خود در ملی پیامک دسترسی داشته باشید، باید ابتدا وارد ملی پیامک شوید، از قسمت تنظیمات، زیر منوی شمارهها را باز کرده و یکی از شمارههای خود را برای استفاده در اروند پنل انتخاب کنید.
کد پترن
یکی از قابلیتهای ملی پیامک، سیستم وب سرویس خدماتی آن است. در این سیستم شما میتوانید بدون نگرانی از اینکه افراد پیامک تبلیغاتی را روی سیمکارت خود مسدود کردهاند به آنان پیامک بفرستید. در وب سرویس خدماتی درواقع از خطوط خدماتی اشتراکی سامانه پیامکی استفاده میشود.
لازمه استفاده از وبسرویس خدماتی، ارسال از طریق پترن یا الگو است. برای این کار باید وارد پنل کاربری خود در ملی پیامک شوید. حالا از منوی سمت راست، روی گزینه «ابزار ویژه» کلیک کنید. سپس از منوی باز شده، «وب سرویس خدماتی (الگو)» را انتخاب کنید. حالا، مطابق تصویر، روی دکمه سبز رنگ «درج متن جدید» سمت چپ کلیک کنید.
هنگامی که روی گزینه «درج متن جدید» کلیک کنید، یک صفحه POP-UP برایتان باز میشود که قوانین مربوط به استفاده از پترن و الگو را برایتان نوشته است. اگر با این قوانین موافق هستید، تیک را بزنید و روی دکمه «مرحله بعد» کلیک کنید.
عنوان
در صفحه جدید، باید یک عنوان برای پترن تعیین کنید. این عنوان فقط برای خودتان قابل مشاهده است و برای تفکیک ارسالهای مختلف از یکدیگر کاربرد دارد. بنابراین سعی کنید عنوان را عبارتی کوتاه انتخاب کنید و نگران آن نباشید، زیرا در متن پیامک الگوی شما قرار نمیگیرد.
متن پیامک
در افزونه اروند پنل یک متن به عنوان مثال قرار داده شده است. میتوانید از آن متن استفاده کنید و یا یک متن مطابق با نیازهای خود بنویسید. نکته قابل توجه در نوشتن متن پیامک برای پترن این است که باید حتما به متغیرهای دقت کنید.
مهم است که تمام متغیرها از {0} شروع شوند و حتما داخل کروشه باشند. به ترتیب متغیرهای خود را از {0}، {1} و {2} جایگذاری کنید. آدرس سایت خود را هم حتما باید در متن پیامک وارد کنید تا متن شما تایید شود. برای مثال، به متن زیر توجه کنید:
کد تایید شما {0} است.
melipayamak.com
حالا روی دکمه «تایید» کلیک کنید و صبر کنید تا متن شما تایید شود. پس از تایید، باید کد متن را کپی کنید.
حالا کد متن کپی شده را در قسمت «کد پترن» در افزونه پنل کاربری اروند پنل جایگذاری کنید.
گزارش ارسال پیامک از اروند پنل
برای اینکه بدانید تنظیمات انجام شده در این افزونه به خوبی کار میکند، میتوانید از قسمت پیامکهای ارسالی، هر اساماسی که از خط اختصاصی شما ارسال شده است را مشاهده کنید.
تنظیمات پیامکی افزونه پنل کاربری اروند پنل
در این مطلب به تنظیمات پیامکی مربوط به افزونه پنل کاربری اروند پنل پرداختیم. اگر راجعبه سایر بخشهای این افزونه به آموزش نیاز داشتید، میتوانید از راهنمای پلاگین که در منوی وردپرس شما ایجاد شده است استفاده کنید. امیدواریم با خواندن این مطلب بتوانید تمام تنظیمات مربوط به پنلهای پیامکی و ارسال پیامک کد تایید و اطلاعرسانیهای تیکت را با موفقیت انجام دهید. اگر راجعبه این افزونه سوالی داشتید، از قسمت پشتیبانی برایمان تیکت بفرستید و یا در انتهای مطلب برای ما کامنت بگذارید تا همکاران فنی ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما پاسخ دهند. همچنین میتوانید با شماره 021263404 تماس بگیرید و سوالات خود را از کارشناسان فنی ما در ملی پیامک بپرسید.