30% تخفیف خرید پنل پیامکی، فقط تا 13 فروردین 1403
مشاهده تخفیف‌ها

ارسالی

اگر شما از سامانه ملی پیامک پنل خریداری کرده باشید و تبلیغات پیامکی انجام دهید، برای عملکرد بهتر خود، نیاز دارید تا گزارش این پیام‌ها را نیز بررسی کنید. ماژول ارسالی ملی پیامک این قابلیت را برای شما فراهم می‌کند. همراه ما باشید تا با این ماژول بیشتر آشنا شویم.

ماژول ارسالی چیست؟

تصور کنید برای گروهی از مخاطبان خود به روش‌های مختلف مانند ارسال پیامک، متناظر زماندار، پیامک مناسبت و... اس ام اس فرستاده‌اید. برای اینکه بتوانید گزارش‌های خود را ببینید، باید از ماژول ارسالی استفاده کنید. پیش از هر چیز توصیه می‌کنیم ویدئوی ارسال اس ام اس از طریق اینترنت و گزارش ارسال و دریافت را در کانال آپارات ملی پیامک مشاهده کنید.

کاربردهای ماژول ارسالی

همانطور که پیش‌تر اشاره کردیم این بخش مخصوص مشاهده پیامک‌های شما و وضعیت آن‌ها است. بعد از ارسال پیام‌های خود، وارد این بخش شوید و وضعیت را بررسی کنید. مثلا ممکن است پیام شما به مشکل خورده باشد، شماره گیرنده بلاک شده باشد و هیچ پیامی را دریافت نکند و...

به کمک این ماژول وضعیت ارسال‌های خود را بررسی کنید و اقدامات مورد نیاز را انجام دهید. البته باید بدانید گزارش ارسال‌هایی مانند تدریجی، انبوه، منطقه‌ای هدفمند و کدپستی‌ها که به صورت انبوه انجام می‌شوند، در محل‌های دیگری قرار می‌گیرند که پیشنهاد می‌کنم برای آموزش بیشتر به راهنمای هر کدام مراجعه کنید..

نکته) ماژول ارسال BTS و ارسال پیامک زنده LBS گزارش ندارد. پس در این بخش نمی‌توانید گزارش آن‌ها را مشاهده کنید.

آموزش استفاده از قابلیت ارسالی

برای اینکه بتوانید وضعیت ارسال‌های خود و جزئیات آن‌ها را مشاهده کنید، مراحل زیر را طی کنید.

از منوی سمت راست پنل خود روی گزینه «پیام‌ها» کلیک کنید و وارد بخش «ارسالی» شوید.

ماژول ارسالی در پنل اس ام اس

شکل 1 - ماژول ارسالی در پنل اس ام اس

پیامک

در ستون پیامک، شما می‌توانید متن پیامک ارسالی خود را مشاهده کنید.

تاریخ و ساعت

زمان ارسال پیام شما به گوشی موبایل مخاطب در این قسمت نمایان است.

فرستنده

این سرشماره اختصاصی شما است که با آن برای مخاطبان خود پیامک فرستاده‌اید. برای دیدن وضعیت شماره‌های اختصاصی خود از قسمت تنظیمات، وارد بخش «تنظیمات» و سپس گزینه «شماره‌ها» شوید.

گیرنده

شماره موبایل گیرنده اس ام اس شما در این بخش نوشته شده است.

نکته) وقتی رنگ شماره گیرنده شما قرمز باشد، یعنی پیام کوتاه شما برای این شماره موبایل ارسال نشده است. این وضعیت به 4 دلیل رخ می‌دهد. قرار گرفتن شماره گیرنده در لیست سیاه مخابرات، غیر فعال بودن شماره موبایل، قرار دادن لینک در متن پیامک با برخی سرشماره‌ها و وارد نکردن عبارت «لغو11» در انتهای متن پیامک، جز این دلایل به شمار می‌روند. چنانچه قصد دارید درباره اهمیت لینک در متن اس ام اس بخوانید، اینجا را کلیک کنید.

همانطور که در شکل 1 قابل مشاهده است، در کنار شماره گیرنده شما، آیکون کوچکی به شکل پیامک قرار دارد. روی این آیکون کلیک کنید تا پنجره Pop-up زیر را برای شما باز کند. در شکل شماره 2، در صورتیکه روی عبارت «به روز نمایی گزارش تحویل (Delivery)» کلیک کنید، سامانه پس از اخذ گزارش از اپراتور، در ستون «وضعیت تحویل» به شما خواهد گفت که اس ام اس شما به دست گیرنده رسیده است یا خیر.

گزارش گیرنده

شکل 2 - گزارش گیرنده

کد پیامک

سامانه به صورت خودکار یک کد برای پیامک شما تعیین می‌کند. اگر در فرایند ارسال‌های شما مشکلی وجود داشت و نیاز به پیگیری بود، با این کد پیامک می‌توانید از پشتیبانی ملی پیامک وضعیت و علت مشکل را جویا شوید.

گزارش پیام صوتی

اگر پیامک‌های شما صوتی باشد، در این بخش گزارش آن‌ها قابل مشاهده است.

3 آیکون در قسمت چپ پنل شما قرار دارند. بیاید این گزینه‌ها را بررسی کنیم.

ارسال این پیامک برای دیگران

اگر قصد داشته باشید همین متن پیامک را برای گروه دیگری از شماره‌ها و یا مخاطبان خود بفرستید، روی این گزینه کلیک کنید.

ارسال مجدد ارسال نشده‌ها

ممکن است به هر دلیلی (مانند خاموش بودن گوشی گیرندگان) پیامک شما به آن‌ها نرسیده باشد. به کمک این گزینه مجددا پیام را برای گیرندگان ارسال کنید.

جزئیات/پاسخ

اگر خط شما قابلیت دریافت داشته باشد، وقتی گیرنده برای شما پیامی بفرستد، در این بخش می‌توانید پاسخ او را بدهید. در این صفحه جزئیات دیگری مانند تعداد بخش پیامک شما، نوع پیامک و ضریب آن نیز نمایش داده می‌شوند.

گزارش بخش جزئیات و پاسخ ارسالی

شکل 3 - گزارش بخش جزئیات و پاسخ ارسالی

مدیریت پوشه‌ها

با کلیک بر روی این بخش، می‌توانید پوشه‌های مختلفی بسازید و سپس پیام‌های ارسالی خود را در آن‌ها قرار دهید. مثلا در تصویر زیر ما 2 پوشه با نام اصناف و کارمندان بانک ساختیم و پیام‌های مربوط به هر کدام را به پوشه مربوطه انتقال دادیم. به این ترتیب پیدا کردن پیامک‌های ارسال شده بسیار راحت‌تر است.

مدیریت پوشه‌ها

شکل 4 - مدیریت پوشه‌ها

جستجوی پیشرفته

به کمک این بخش به راحتی می‌توانید پیام‌های ارسال شده قبلی خود را جستجو کنید.

جستجوی هوشمند ارسالی

شکل 5 - جستجوی هوشمند ارسالی

نمایش پیام‌های

تعیین کنید که می‌خواهید در پیام‌های کدام دسته جستجو کنید. دسته‌های دریافتی، ارسالی و حذف شده به صورت خودکار در این قسمت قرار دارند. اگر شما پوشه جدیدی ایجاد کرده باشید، این پوشه‌ها نیز در این قسمت نمایش داده می‌شوند. پس یکی از دسته‌های مورد نظر خود را انتخاب کنید. مثلا ما از سیستم خواستیم که پیام‌های ارسالی ما را بررسی کند.

کلید واژه

برای جستجوی پیام‌ها، کلید واژه‌ای که در آن اس ام اس به کار برده‌اید را وارد کنید. مثلا ما واژه «تمدید» را نوشتیم تا هر پیامی که با این کلمه فرستادیم، برای ما نمایش داده شود.

کد پیامک

جالی خالی

شماره

در این بخش شماره‌هایی که با آن پیامک فرستاده‌اید نشان داده می‌شود. پس باید انتخاب کنید پیام‌های ارسال شده توسط کدام شماره شما مورد بررسی قرار گیرد.

پیام

شما می‌توانید در این قسمت تعیین کنید که جستجوی شما بر چه اساسی انجام گردد. سه حالت برای شما وجود دارد که بتوانید بر اساس متن پیامک، شماره فرستنده و یا شماره گیرنده جستجو را انجام دهید.

تاریخ

برای پیدا کردن پیام‌های یک بازه زمانی خاص، تاریخ مورد نظر خود را در این بخش وارد کنید.

با کلیک روی گزینه «جستجو»، نتیجه درخواست شما نشان داده می‌شود. مطابق شکل 6 پنل ما اس ام اس‌هایی که کلمه تمدید داشتند را پیدا کرده است.

نتیجه جستجوی پیشرفته

شکل 6 - نتیجه جستجوی پیشرفته

عملیات گروهی

در سمت راست پایین صفحه، مطابق شکل 6، گزینه‌ای به نام عملیات گروهی قرار دارد.

عملیات گروهی

شکل 7 - عملیات گروهی

حذف و حذف همه پیام‌ها

از این قسمت هر پیامی که می‌خواهید را انتخاب کنید و با کلیک روی گزینه «حذف»، آن را از لیست خود پاک کنید.

اگر بخواهید تمامی پیام‌ها را پاک کنید، روی «حذف همه پیام‌ها» کلیک کنید.

انتقال

پیام خود را به یکی از بخش‌های لیست یعنی دریافتی، ارسالی و حذف شده انتقال دهید. اگر شما پوشه‌های شخصی ساخته باشید، پوشه‌های شما در این بخش نیز نمایش داده می‌شوند و می‌توانید پیام‌های خود را به آن‌ها منتقل کنید.

خروجی اکسل

برای اینکه از اطلاعات مورد نیاز خود خروجی اکسل بگیرید، روی این گزینه کلیک کنید.

خروجی در بازه زمانی

برای اینکه فقط از یک بازه زمانی و تاریخ موردنظر خود گزارش بگیرید، از این بخش استفاده کنید.

چاپ

اگه می‌خواهید گزارش مکتوب داشته باشید، به یک پرینتر متصل شوید و با کمک چاپ، گزارش خود را دریافت کنید.

سخن پایانی

در این مطلب سعی کردیم هر آنچه که برای کار با ماژول ارسالی در سامانه ملی پیامک نیاز است را به شما آموزش دهیم. در صورت داشتن هرگونه سوال و یا دریافت مشاوره کافی است از بخش پشتیبانی، تیکت ارسال کنید و یا با شماره 02163404 تماس بگیرید. کارشناسان ما در کوتاه‌ترین زمان به شما کمک خواهند کرد.

ثبت نام

در کمتر از 1 دقیقه ارسال پیامک را شروع کنید.

پنل خود را انتخاب کنید

مشاوره تلفنی رایگان
مشاوره رایگان تلفنی